ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

DIMMETAL: Μία σημαντική παρουσία στον κλάδο των κουφωμάτων!

Η ποιότητα, η αξιοπιστία, η συνέπεια, ο σεβασμός στην περιουσία των πελατών είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την DIMMETAL και αυτά που την εδραίωσαν στην ελληνική αγορά.

Από το 1999 η εταιρεία DIMMETAL διαδραματίζει έναν ενεργητικό ρόλο με μεγάλες επιτυχίες στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου και INOX τόσο σε επίπεδο μελέτης όσο και κατασκευής και τοποθέτησης. Κατά τη διάρκεια της πλούσιας διαδρομής της, διεύρυνε τον κύκλο εργασιών της σε εξειδικευμένες εφαρμογές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, τόσο κουφωμάτων όσο και αιθρίων, υαλοπετασμάτων και ειδικών κατασκευών.

Η DIMMETAL έως και σήμερα παραμένει πιστή στο όραμα του ιδρυτή της Δημητρίου Μανέτα, το οποίο αποσκοπεί στην πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της σε θέματα ασφάλειας, design και λειτουργικότητας, καθώς επίσης και στην παροχή υπηρεσιών που σέβονται το περιβάλλον και τους πελάτες της.

Είναι υπεύθυνη για την κάλυψη των κατασκευαστικών αναγκών των πελατών της τόσο στα κουφώματα και στις κατασκευές σιδήρου και INOX όσο και στις εξειδικευμένες εφαρμογές, διαθέτοντας μία πλήρη ποικιλία προϊόντων και επιλογών για όλα τα γούστα. Η υψηλή ποιότητα, η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την άριστη υλικοτεχνική υποδομή που προσφέρει, είναι οι λόγοι που η DIMMETAL βρίσκεται στην κορυφή του κατασκευαστικού κλάδου κουφωμάτων.

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην πιστοποίηση όλων των διαδικασιών παραγωγής και τοποθέτησης των προϊόντων και διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων σε επίπεδο κατασκευής και τοποθέτησης.

Τηρώντας τις πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες μεθόδους κατασκευής και συναρμολόγησης, η DIMMETAL έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, το οποίο είναι το πλέον διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο διαχείρισης της ποιότητας. Τα προϊόντα της εταιρείας συμμορφώνονται επίσης με τις απαιτήσεις της σήμανσης CE. Η DIMMETAL είναι πιστοποιημένος κατασκευαστής των συστημάτων ALUMIL.

Γιατί να προτιμήσετε την DIMMETAL;

Η ποιότητα, η αξιοπιστία, η συνέπεια, ο σεβασμός στην περιουσία των πελατών είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την DIMMETAL και αυτά που την εδραίωσαν στην ελληνική αγορά.

Η ανάθεση ενός έργου στην DIMMETAL σας εξασφαλίζει:

  • Καθαρή και σαφή προσφορά για το έργο.
  • Δέσμευση της εταιρείας με Ιδιωτικά Συμφωνητικά με την τελική τιμή – σειρά – τύπο κατασκευής – τεχνικά χαρακτηριστικά – τύπο τζαμιών – χρόνο παράδοσης, τρόπο πληρωμής.
  • Εγγύηση 3 ετών και επιπλέον προαιρετική προέκταση εγγύησης με παροχή Service κάθε 6 μήνες από την εταιρεία.
  • Σύγχρονα Ενεργειακά Κουφώματα που πληρούν τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ).
  • Παροχή των απαραίτητων πιστοποιητικών για τη Σήμανση CE.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.