ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SUPREME S500 PHOS: Αψηφώντας τη βαρύτητα!

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του SUPREME S500 PHOS, την καινοτομία της έκδοσης ECLIPSE με κρυφά προφίλ περιμετρικά και την επαναστατική τεχνολογία μαγνητικής αιώρησης SlideAir!

Με καθαρές συμμετρικές γραμμές και εμφανές αλουμίνιο μόλις 25 χιλ. στο σημείο της επαλληλίας, το νέο θερμομονωτικό σύστημα SUPREME S500 PHOS της ALUMIL επαναπροσδιορίζει το minimal design. Τα μεγάλα ανοίγματα προσφέρουν άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα, με την αισθητική να βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την κορυφαία λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης του συστήματος.

Ο υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης, στεγάνωσης και αντοχής σε καιρικά φαινόμενα εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης όλο τον χρόνο, ενώ ο μηχανισμός πολλαπλών κλειδωμάτων που διαθέτει το σύστημα μεγιστοποιεί την ασφάλεια που προσφέρει.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ελάχιστο εμφανές ύψος κατασκευής: 29 χιλ.
Ύψος κάσας: 103 χιλ.
Πλάτος κάσας: 210 χιλ.
Ύψος φύλλου: 29 / 32 χιλ.
Πλάτος φύλλου: 50 χιλ.
Πλάτος γάντζου: 25 χιλ.
Βάρος φύλλου: 1.000 κιλά
Πάχος υάλωσης: 36 χιλ.
Θερμομόνωση: Πολυαμίδια, ABS

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του SUPREME S500 PHOS, την καινοτομία της έκδοσης ECLIPSE με κρυφά προφίλ περιμετρικά και την επαναστατική τεχνολογία μαγνητικής αιώρησης SlideAir.

Το σύστημα που αψηφά τη βαρύτητα!

Η έκδοση SUPREME S500 SlideAirΤΜ ενσωματώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτόμο και πατενταρισμένη τεχνολογία μαγνητικής αιώρησης, η οποία αψηφά τη βαρύτητα και κάνει την κύλιση των φύλλων πιο εύκολη, ομαλή και αθόρυβη από ποτέ.

Αντικαθιστώντας ή υποστηρίζοντας τα ράουλα με μαγνήτες, διασφαλίζεται η κορυφαία λειτουργικότητα των συρόμενων συστημάτων της ALUMIL, καθώς και η αντοχή τους στον χρόνο, ανεξάρτητα από το βάρος των φύλλων και τις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.