ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Μοναδικός Silver sponsor στο επετειακό συνέδριο Qualicoat & Qualideco!

Στο διαδικτυακό επετειακό συνέδριο Qualicoat & Qualideco για τα 35 και 25 έτη αντίστοιχα, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στον τομέα των αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας.

Η ΝΕΟΚΕΜ στήριξε με τη χορηγία της, ως μοναδικός Silver Sponsor, το επετειακό συνέδριο Qualicoat & Qualideco για τα 35 και 25 έτη αντίστοιχα.

Το συνέδριο της Qualicoat πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό που το παρακολούθησε να συμμετέχει ενεργά στις παρουσιάσεις των ομιλητών, θέτοντας τα δικά του ερωτήματα σχετικά με τις προκλήσεις και τις εξελίξεις της αγοράς στον τομέα των αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας.

Επιπλέον, το κοινό είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο ψηφιακό stand της ΝΕΟΚΕΜ, να παρακολουθήσει τα βίντεο της εταιρείας, να κατεβάσει εύκολα και γρήγορα τα χρωματολόγια PRISMA και AMMOS collection, καθώς και να βρει όλες τις πληροφορίες που αφορούν στα Υπερανθεκτικά Χρώματα πούδρας της ΝΕΟΚΕΜ, τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Qualicoat class 2, και έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες από τα αντίστοιχα χρώματα class 1.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button