ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Μοναδικός Silver sponsor στο επετειακό συνέδριο Qualicoat & Qualideco!

Στο διαδικτυακό επετειακό συνέδριο Qualicoat & Qualideco για τα 35 και 25 έτη αντίστοιχα, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στον τομέα των αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας.

Η ΝΕΟΚΕΜ στήριξε με τη χορηγία της, ως μοναδικός Silver Sponsor, το επετειακό συνέδριο Qualicoat & Qualideco για τα 35 και 25 έτη αντίστοιχα.

Το συνέδριο της Qualicoat πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό που το παρακολούθησε να συμμετέχει ενεργά στις παρουσιάσεις των ομιλητών, θέτοντας τα δικά του ερωτήματα σχετικά με τις προκλήσεις και τις εξελίξεις της αγοράς στον τομέα των αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας.

Επιπλέον, το κοινό είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο ψηφιακό stand της ΝΕΟΚΕΜ, να παρακολουθήσει τα βίντεο της εταιρείας, να κατεβάσει εύκολα και γρήγορα τα χρωματολόγια PRISMA και AMMOS collection, καθώς και να βρει όλες τις πληροφορίες που αφορούν στα Υπερανθεκτικά Χρώματα πούδρας της ΝΕΟΚΕΜ, τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Qualicoat class 2, και έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες από τα αντίστοιχα χρώματα class 1.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.