ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELECTROVAM: Ο ειδικός στην επιφανειακή επίστρωση μετάλλων

Η ELECTROVAM είναι έτοιμη να απαντήσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ σε κάθε ερώτημα και να προσφέρει άμεσα λύση σε κάθε πρόβλημα ή προβληματισμό που αφορά στην επιφανειακή επίστρωση μετάλλων.

Η έκθεση για τον κλάδο του αλουμινίου που αντιπροσωπεύει έναν από τους σημαντικότερους τομείς της ελληνικής βιομηχανίας, επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο ΜETROPOLITAN EXPO, στην Αθήνα.

Κατασκευαστές, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, μελετητικά γραφεία, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες, εργολάβοι και όλος ο κόσμος των κατασκευών θα δώσει το πάλαι ποτέ καθιερωμένο ραντεβού του, στην έκθεση για να γνωρίσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η ELECTROVAM δραστηριοποιείται στην αγορά της επιφανειακής επίστρωσης μετάλλου εδώ και 40 χρόνια. Με μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου, σιδήρου και σουμπλιχρωμίας είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος εξωστρέφειας και προώθησης της καινοτομίας, η ELECTROVAM συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022.

Η εταιρεία θα είναι στον εκθεσιακό της χώρο, έτοιμη να απαντήσει σε κάθε ερώτημα και να προσφέρει άμεσα λύση σε κάθε πρόβλημα ή προβληματισμό που αφορά στην επιφανειακή επίστρωση μετάλλων, όπως η ηλεκτροστατική βαφή αλουμινίου σιδήρου και σουμπλιχρωμία.

Η ELECTROVAM ελπίζει ότι η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, αλλά και η ΟΙΚΟΔΟΜΗ που διεξάγεται παράλληλα σε επιπλέον δύο ξεχωριστές αίθουσες θα εξακολουθήσουν να αποτελούν ένα γόνιμο σημείο συνάντησης για όλη την αγορά και τους συντελεστές της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.