ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa: Παρούσα στην πρεμιέρα του αθλητικού ντοκιμαντέρ “Black Flame Rising” της ΠΑΕ ΟΦΗ

Το “Black Flame Rising” είναι μια αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια μιας συντροφιάς βετεράνων ποδοσφαιριστών να αναγεννήσουν τον ΟΦΗ. Μία προσπάθεια που η Europa στήριξε μέσω της χορηγίας της στην Elite Ακαδημία της ΠΑΕ.

Η Europa από την πρώτη στιγμή στήριξε το εγχείρημα της αναγέννησης της ομάδας της ΠΑΕ ΟΦΗ, μέσω της ανάληψης της μεγάλης χορηγίας της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ (Κ15, Κ17, Κ19).

Στη λαμπερή πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Black Flame Rising”, που πραγματοποιήθηκε στα Village Cinemas του Mall Athens στις 8 Μαΐου, παρευρέθηκαν η Αντιπρόεδρος & CEO της Europa, Ανούς Τζιρακιάν και η Public Relations & Health Dpt. Director της εταιρείας, Τζοβάννα Παλυβού.

Από αριστερά, Μηνάς Λυσάνδρου, Α’ Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανούς Τζιρακιάν, Αντιπρόεδρος και CEO της Europa, Μιχάλης Μπούσης Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Τζοβάννα Παλυβού, Public Relations & Health Dpt. Director της Europa και Ηλίας Πουρσανίδης, Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η διοίκηση της Europa συνεχάρη τα στελέχη της ομάδας για αυτό το εγχείρημα και δήλωσε για ακόμη μια φορά πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους, ως αρωγός, για να προαχθεί ο αθλητισμός, οι αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και της προσφοράς.

Το “Black Flame Rising” είναι μια αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ, πέντε επεισοδίων, στο COSMOTE TV Sport 2 HD, που παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια μιας συντροφιάς βετεράνων ποδοσφαιριστών να αναγεννήσουν την ομάδα που τους ανέδειξε: τον ΟΦΗ.

Η χορηγία της Europa στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ αποτελεί μια μόνο δράση από ένα σύνολο αντίστοιχων δράσεων στήριξης αθλητικών σωματείων ανά την Ελλάδα, ιδιαιτέρως στην περιφέρεια, με στόχο την έμπρακτη ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.