ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στην κορυφή των βραβείων Superbrands για το 2021-2022

Τα βραβεία Business Superbrands έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες!

Με τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Europa βραβεύτηκε στα Business Superbrands Greece 2021-2022. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν πολλές κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Το βραβείο παρέλαβε η Marketing Manager της εταιρείας, Μαρία Μιχαλοπούλου, μαζί με τον Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδας, Ανέστη Τάρλα.

Τα βραβεία Superbrands έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες, που απέδειξαν ως διαχρονικές τους αξίες την καινοτομία στις υπηρεσίες, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τον σεβασμό προς τους εργαζομένους, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Η Europa αποτέλεσε την πρώτη βιομηχανία διέλασης στην Ελλάδα που μέσω της δικής της αντίληψης για το brand προκάλεσε επώνυμη ζήτηση στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Ξεκινώντας από την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, επεκτείνει τη σχεδίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης.

Μέσω των επενδύσεων που πραγματοποιεί η Europa επιτυγχάνει τον στόχο της να αποτελεί μια εταιρεία με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα – πρότυπο για τις εταιρείες του κλάδου. Παράλληλα μέσω των υπηρεσιών που έχει αναπτύξει σε διαφορετικά τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, επιτυγχάνει τη δόμηση σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης με όλα τα ενδιαφερόμενα κοινά – πελάτες (ιδιώτες / αρχιτέκτονες, μηχανικούς / κατασκευαστές αλουμινίου), προμηθευτές και συνεργάτες και φυσικά τους ιδιώτες, σε μια πολιτική ποιότητας 360ο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button