ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUDOR – Ένας αξιόπιστος και δυναμικός προμηθευτής κουφωμάτων χονδρικής!

Η εταιρία είναι σήμερα έτοιμη να ανταποκριθεί και να παρέχει τις καταλληλότερες λύσεις για όλο το δίκτυο πωλήσεων της σε Ελλάδα και Εξωτερικό!

Η εταιρία κουφωμάτων ALUDOR Α.Ε. με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, αποτελεί έναν αξιόπιστο και δυναμικό προμηθευτή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC-U, καθώς και μια απο τις κορυφαίες βιομηχανίες κουφωμάτων στην Ελλάδα. Έχει ως κύριο συστατικό στοιχείο της φιλοσοφίας της την υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων παραγωγής γύρω από τα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών. Το εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων την εταιρίας αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες σε τεχνολογία και εξοπλισμό μονάδες στην Ελλαδα, ενώ τον σύγχρονο εξοπλισμό ολοκληρώνουν συστήματα σχεδιασμού και επεξεργασίας (CAD – CAM) μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η ALUDOR δραστηριοποιείται, εκτός από τον τομέα της λιανικής και στη χονδρική πώληση κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών, προμηθεύοντας δεκάδες κατασκευαστές κουφωμάτων, έχοντας αναπτύξει μαζί τους μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και απόλυτης εξυπηρέτησης.

Οι άνθρωποι της ALUDOR μελετούν, καταγράφουν τις ανάγκες σας και σας προτείνουν κατασκευαστικές λύσεις που μεταμορφώνουν το χώρο σας σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της ALUDOR, δημιουργεί μια οικία σχέση που διαρκεί στο χρόνο. Με δίκτυο υποστήριξης στο χώρο των κουφωμάτων σε Κρήτη και Νότια Ελλάδα, η ALUDOR εγγυάται τη σωστή, οικονομική και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Η ALUDOR A.E. έχει καθιερώσει, τεκμηριώσει, και θέσει σε εφαρμογή ένα σύστημα διαχείρισης της ποιότητας αναβαθμίζοντας διαρκώς την αποτελεσματικότητα του συμφωνά με τις απαιτήσεις του Διεθνές Πρότυπου EN ISO 9001:2015, με σκοπό να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα όλων των υπηρεσιών της.

Είμαστε προσωπικά υπεύθυνοι για τις αποφάσεις και τις δράσεις μας, καθώς και για τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε. Στηριζόμαστε στην ομαδική εργασία και στον επαγγελματισμό, επιδεικνύοντας αφοσίωση στην εταιρία. Στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς πιο ικανοί και αποδοτικοί. Παρακολουθούμε συστηματικά τις ανάγκες των πελατών μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε. Οφείλουμε την επιτυχία μας στη δέσμευση, το πάθος και την υψηλή εξειδίκευση των ανθρώπων μας. Χάρη σε αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η ALUDOR A.E. είναι σε θέση να δημιουργεί σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της σε Ελλάδα και Εξωτερικό…” υποστηρίζει εκ μέρους της εταιρίας ο κ. Αριστείδης Τσικανδυλάκης.

Έχοντας επενδύσει και στελεχώσει την εταιρεία με το κατάλληλο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, η ALUDOR είναι σήμερα έτοιμη να ανταποκριθεί και να παρέχει τις καταλληλότερες υπηρεσίες για όλο το δίκτυο πωλήσεων της σε Ελλάδα και Εξωτερικό, προσφέροντας σε λιανική και χονδρική πώληση:

  • Κουφώματα Αλουμινίου
  • Κουφώματα Συνθετικά
  • Πόρτες Εισόδου Αλουμινίου & Συνθετικές
  • Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας
  • Κάγκελα – Ρολά – Γκαραζόπορτες
  • Αντικατάσταση Παλαιών Κουφωμάτων.

ALUDOR A.E.
Οδός Ι, ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου, Τηλ. Κέντρο 2810381231
info@aludor.gr | https://www.aludor.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.