ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VENTAL ΒΕΡΒΕΡΗΣ Ε. – ΝΤΑΟΥΤΗ Ε. Ο.Ε.: Η δυναμική εμπορική επιχείρηση της Λέσβου

Η VENTAL και οι άνθρωποί της μοχθούν καθημερινά ώστε να είναι στο πλευρό του πελάτη κατασκευαστή, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία VENTAL ΒΕΡΒΕΡΗΣ Ε. – ΝΤΑΟΥΤΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2019 από τον Βερβέρη Ευστράτιο και τη Νταούτη Ευστρατία, οι οποίοι είχαν πολυετή εμπειρία στον χώρο της εμπορίας προϊόντων αλουμινίου. Εξυπηρετεί αποκλειστικά κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου στο νησί της Λέσβου.

Από την αρχή η συνεργασία με την ALUMINCO, με την πάρα πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, ήταν ο βασικός άξονας της δραστηριότητας της εμπορικής εταιρείας. Συστήματα αλουμινίου, πάνελ, κάγκελα, πέργκολες, σήτες όλα από την ALUMINCO παρέχονται από το εμπορικό κατάστημα της VENTAL σε επαγγελματίες του κλάδου. Παράλληλα συνεργασίες με εργοστάσια παραγωγής ρολών, εξαρτημάτων, θυρών ασφαλείας και εσωτερικών, σητών, μηχανισμών και ότι άλλο έχει σχέση με κούφωμα ολοκληρώνουν το αντικείμενο της δραστηριότητας της εταιρείας.

Η VENTAL και οι άνθρωποί της μοχθούν καθημερινά ώστε να είναι στο πλευρό του πελάτη κατασκευαστή, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Η συμμετοχή της δυναμικής εμπορικής εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο στην αποθήκευση-παράδοση των προϊόντων. Η VENTAL, από την αρχή μέχρι το τέλος της κατασκευαστικής διαδικασίας, βρίσκεται δίπλα στον συνεργάτη-κατασκευαστή, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη και ότι άλλο χρειάζεται για την ομαλή της εξέλιξη.

Βερβέρης Στρατής, Εμπορικός Συνεργάτης ALUMINCO

  • Τι είναι αυτό που σας ώθησε να επιλέξετε την ALUMINCO ως συνεργάτη;

Φέτος συμπληρώνουμε 4 χρόνια συνεργασίας με την ALUMINCO. Από την πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ALUMINCO υπήρξε σωστή επικοινωνία και καταλάβαμε ότι έχουμε τις ίδιες αρχές και την ίδια επαγγελματική στάση. Συγκεκριμένα, η υπευθυνότητα, η φιλική προσέγγιση και η καθημερινή προσπάθεια για εξέλιξη σε όλους τους τομείς, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας σύγχρονα ποιοτικά προϊόντα με τις καλύτερες προδιαγραφές. Παράλληλα, η υποστήριξη μετά την πώληση ήταν, είναι και θα είναι βασικό μέλημα όλων μας. Από την αρχή δημιουργήθηκε αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης ότι η συνεργασία αυτή θα αποδώσει καρπούς.

  • Πως χαρακτηρίζετε την έως τώρα συνεργασία σας με την ALUMINCO και κατά πόσο σας έχει βοηθήσει η μεγάλη προϊοντική γκάμα της εταιρείας;

H μέχρι σήμερα συνεργασία μας με την ALUMINCO μας βοήθησε να δημιουργήσουμε ένα πολύ αξιόλογο δίκτυο συνεργατών σε όλο το νησί και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των τελικών προϊόντων που παραδίδουν οι κατασκευαστές στους πελάτες τους. Η πλήρης γκάμα των συστημάτων και η συνεχής τεχνική και εμπορική υποστήριξη από τους ανθρώπους της ALUMINCO έχουν ως αποτέλεσμα να εδραιωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μια εξαιρετικά ποιοτική πρόταση για κάθε είδους κατασκευή. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε και άλλο το δίκτυο των συνεργατών μας σε κάθε γωνιά του νησιού και μελλοντικά να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και στα γύρω νησιά, με τα οποία υπάρχει τακτική συγκοινωνία.

  • Αν σας δινόταν η δυνατότητα να διορθώσετε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εμπόρων αλουμινίου, ποιο θα ήταν αυτό;

Οι έμποροι αλουμινίου είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της βιομηχανίας διέλασης και του κατασκευαστή και ο βασικός σκοπός της ύπαρξής τους είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη με προϊόντα και υπηρεσίες για την άρτια εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας των κουφωμάτων και όλων των κατασκευών. Όπως καταλαβαίνετε σε μια ακριτική περιοχή, και ιδιαίτερα σε ένα νησί, η διατήρηση ενός εμπορικού καταστήματος είναι σημαντική για όλους αλλά ταυτόχρονα και πολύ δύσκολη.

Ο ανταγωνισμός που υπάρχει από το έτοιμο κούφωμα (αλουμινίου και PVC) που έρχεται από την ενδοχώρα και οι συνεχώς αυξανόμενες εισαγωγές κουφωμάτων από τρίτες χώρες (π.χ. Τουρκία), έστω και χαμηλής ποιότητας, αποτελούν το βασικό πρόβλημα στη λειτουργία των τοπικών εμπορικών καταστημάτων. Το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πρώτα οι τοπικοί κατασκευαστές, οι οποίοι χάνουν σημαντικό κομμάτι από τη δουλειά και μετά αυτό μεταφέρεται στα εμπορικά. Θα πρέπει να υπάρξει κρατική μέριμνα για να αντιμετωπιστεί αυτό αλλά και παρότρυνση από τον κλάδο αλουμινίου να προτιμούνται οι κατά τόπους κατασκευαστές και ακολούθως τα εμπορικά καταστήματα για να υπάρχει ένα υγιές δίκτυο.

Σε μια εποχή που οι νέοι δεν ακολουθούν τεχνικά επαγγέλματα, η συρρίκνωση του ανθρώπινου δυναμικού σε μια ευαίσθητη περιοχή (για πολλούς λόγους) είναι σίγουρο ότι στο άμεσο μέλλον θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στις κατασκευές και φυσικά στον κλάδο του αλουμινίου.

Όνομα εταιρείας: VENTAL ΒΕΡΒΕΡΗΣ Ε. – ΝΤΑΟΥΤΗ Ε. Ο.Ε.
Υπεύθυνος εταιρείας: ΒΕΡΒΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
Έτος ίδρυσης: 2019
Περιοχή που βρίσκεται: ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Περιοχές που εξυπηρετεί: ΛΕΣΒΟΣ
Προϊόντα που διαθέτει: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΠΑΝΕΛ, ΣHΤΕΣ, ΡΟΛΑ, ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ, ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΟΤΕΡ
Email: info@vental.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 2251021800

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.