ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON: Βάζει τη σφραγίδα της σε έργα υψηλών απαιτήσεων

Η TILCON συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία, φέρνοντας εις πέρας κι αλλά σημαντικά έργα ανά την ελληνική επικράτεια.

Πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελή ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Βόρεια Ελλάδα ολοκληρώνονται με την προσωπική πινελιά της δυναμικής εταιρείας στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου.

Κουφώματα διάφορων τυπολογιών όπως συρόμενα επάλληλα και ανασηκούμενα των σειρών ALBIO 225 και 235, ανοιγοανακλινόμενα των σειρών ALBIO 125C και 109C, καθώς και συστήματα υαλοπετασμάτων και συνεπίπεδες πόρτες κατασκευάστηκαν και τοποθετηθήκαν από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας για τις ανάγκες των απαιτητικών πελατών της.

Η ολοκλήρωση των έργων έγινε όπως πάντα με μεράκι και άκρατο επαγγελματισμό από την TILCON, με στόχο την ανάδειξη των λεπτομερειών, της αισθητικής και της πολυτέλειας που επιθυμούσαν οι πελάτες στα οικήματά τους.

Ενδεικτικά ορισμένα από τα έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής είναι το ξενοδοχείο Ακτή Portes στην Ποτίδαια, η μεγάλη ανακαίνιση ξενοδοχειακής μονάδας στη Νικήτη, καθώς και το καινούργιο ξενοδοχείο στο Πευκοχώρι.

Επιπρόσθετα, η TILCON έχει αναλάβει και την κατασκευή κουφωμάτων για πολυτελείς βίλλες στο Πολύχρονο της Χαλκιδικής.

Όλα τα παραπάνω είναι έργα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, στα οποία η δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου ανταπεξήλθε στον μέγιστο βαθμό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.