ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Σεμινάρια e-learning για τις «Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου – Σιδήρου»

Τα σεμινάρια υλοποιούνται από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ και δεν χρειάζεται φυσική παρουσία σε αίθουσα διδασκαλίας για την παρακολούθησή τους.

Σε εξ αποστάσεως σεμινάρια με τίτλο «Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου Σιδήρου» προχωρά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) για την περαιτέρω εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου.

Τα σεμινάρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αφορούν:

  • 10ωρη επανάληψη εκπαιδευτικής ύλης για όσους έχουν παρακολουθήσει το ως άνω σεμινάριο και έχουν λάβει πιστοποίηση,
  • 30ωρο πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά το ως άνω αντικείμενο.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ. Για την παρακολούθηση των μαθημάτων δεν απαιτείται η παρουσία σε αίθουσα διδασκαλίας, καθώς τα μαθήματα υλοποιούνται με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης και χρήση εφαρμογής τηλεδιάσκεψης. Αρκεί μόνο η χρήση υπολογιστή ή έξυπνου κινητού (smart phone) ή Tablet με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τα σεμινάρια της 10ωρης προετοιμασίας θα διεξάγονται σε 3 ημέρες και απογευματινές ώρες (ώρα έναρξης σεμιναρίων 17:00 μμ). Για τα σεμινάρια της 30ωρης παρακολούθησης απαιτούνται 10 ημέρες σε περίπτωση συνεχόμενης ροής και επίσης διεξάγονται απογευματινές ώρες.

Στα σεμινάρια τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει του χρόνου ηλεκτρονικής αίτησης. Το κόστος συμμετοχής είναι 3 ευρώ/ώρα.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα σεμινάρια μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στους παρακάτω συνδέσμους:

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ (Έλενα Χαραλαμπίδου, 210 8544666 εσωτερ. 306, 14.00 – 20.00), καθώς και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου (Βασιλική Ευσταθίου, 210 645 3740).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.