ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Συμμετοχή στη Γ.Σ. του Σωματείου Χανίων «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης παρευρέθη στη Γ.Σ. του Σωματείου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» στα Χανιά και παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τοπικές βιοτεχνίες και να μιλήσει με τοπικούς παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης μετά από πρόσκληση, παρευρέθηκε στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Στην ομιλία  του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» και στα διαδικτυακά σεμινάρια που πραγματοποιούνται με θέμα τις Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου – Σιδήρου, καθώς και την ηλεκτρονική τιμολόγηση. Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Χανίων για το έργο τους και τη συνέπεια τους.

Στην Συνέλευση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Στριλιγκάς και μέλη από το Σωματείο Ν. Ηρακλείου, μέλη από το Σωματείο Ν. Ρεθύμνου καθώς και μέλη από το Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ.

Ο κ. Παγιάτης κατά την επίσκεψή του στα Χανιά πραγματοποίησε και επισκέψεις σε τοπικές βιοτεχνίες, ενώ παράλληλα είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνιο Ροκάκη, καθώς και τον Πρόεδρο της τοπικής Ομοσπονδίας ΟΕΒΕΝΧ, Ιωάννη Παυλάκη.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων, Ιωάννη Στριλιγκά και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ν. Χανίων για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.