ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

METALSKIN: Μοναδικές λύσεις υψηλής αισθητικής!

Οι υψηλής αισθητικής λύσεις της METALSKIN έδωσαν αέρα εντυπωσιακής κομψότητας σε δύο ακόμη έργα!

Φωτογραφία: Λουϊζίδης Μιλτιάδης

Τα αρχιτεκτονικά πλέγματα αλουμινίου X-PAND της METALSKIN, αποδεικνύουν στην πράξη γιατί είναι μοναδικά! Το perforated system της METALSKIN, έδωσε μία μοναδική όψη στο Naya lounge της Ρόδου. Το φυσικό φως εισέρχεται και δημιουργεί εντυπωσιακές σκιάσεις, ενώ η εικόνα είναι εξίσου εντυπωσιακή και με τα φώτα της νύχτας.

Φωτογραφία: Λουϊζίδης Μιλτιάδης

Παράλληλα, ο πρωτοποριακός πολυχώρος Metaphor, στο κέντρο της Αθήνας «ντύθηκε», με τις μοναδικές custom κατασκευές από το XP-113 της METALSKIN.

Το συγκεκριμένο έργο αναδεικνύει τις πολλαπλές εφαρμογές που μπορούν να έχουν τα προϊόντα της πρωτοποριακής εταιρείας, αλλά ταυτόχρονα και τη μοναδική αισθητική που μπορεί να χαρίσει η εφαρμογή τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.