ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Προηγμένα κάγκελα αλουμινίου COMFORT M8100 για κάθε αισθητική ανάγκη

Η COMFORT Μ8100, η σειρά με κάγκελα τύπου INOX από ανοδιωμένο αλουμίνιο της ALUMIL, ανήκει στην κατηγορία προϊόντων, που εδώ και πολλά χρόνια καλύπτουν με μεγάλη επιτυχία πολλαπλές κατασκευαστικές ανάγκες. Με στόχο την αναβάθμιση του συστήματος η εταιρεία προχώρησε στο επαναλανσάρισμα της σειράς, προσθέτοντας στοιχεία που όχι μόνο την εμπλουτίζουν και προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία λύσεων, αλλά ταυτόχρονα την ξανασυστήνουν στο κοινό, ως μια από τις πιο αξιόπιστες προϊοντικές λύσεις της στον τομέα του κάγκελου.

Συγκεκριμένα, έχει λάβει χώρα ριζική ανανέωση της σειράς, που πλέον προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, σε στρόγγυλες, τετράγωνες και ορθογώνιες διατομές. Η ευρύτητα των επιλογών συμβάλλει στην κάλυψη τόσο τεχνικών, όσο και αισθητικών αναγκών, κάνοντας την M8100 ιδανική για ξενοδοχεία, σύγχρονες κατοικίες και δημόσιους ή μη, περιβάλλοντες χώρους.

Ως τμήμα των προϊόντων Outdoors (λύσεις για εξωτερικούς χώρους), τα κάγκελα M8100 παρουσιάζουν πλεονεκτήματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Αυτά περιλαμβάνουν: μεγάλη ποικιλία λύσεων με πληθώρα νέων τυπολογιών, υψηλού επιπέδου στιβαρότητα και ασφάλεια μακράς διάρκειας, ασυναγώνιστη ποιότητα υλικών χωρίς διχρωμίες που συναντώνται πολύ συχνά στην αγορά, καθώς και ειδικές λύσεις για απαιτητικά έργα υψηλών προδιαγραφών.

Η έμφαση στη σχεδιαστική λεπτομέρεια, σε συνδυασμό με την κατασκευαστική καινοτομία, καθιστούν τα κάγκελα M8100 μια από τις πιο προηγμένες λύσεις της αγοράς, που με σύμμαχο την ποιότητα της ALUMIL, αναβαθμίζουν αισθητικά τον χώρο και εγγυώνται αντοχή σε βάθος χρόνου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.