ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

THEMELIO Software & ΝΕΟΚΕΜ: Στις οθόνες των SMART GOLD & PROFIL GOLD τα χρώματα PRISMA & AMMOS!

THEMELIO Software και ΝΕΟΚΕΜ συνεργάζονται για να φέρουν στις οθόνες των PROFIL GOLD, SMART GOLD και MY PROFIL τα Υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας των συλλογών PRISMA και AMMOS.

Τα Υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας της ΝΕΟΚΕΜ των συλλογών PRISMA και AMMOS, μπορείτε να τα βρείτε καταχωρημένα στις desktop εφαρμογές PROFIL GOLD, SMART GOLD και στην εφαρμογή κοστολόγησης προσφορών για κινητά και tablet MY PROFIL στην κατηγορία «ΒΑΦΕΣ».

Στόχος του THEMELIO Software είναι η δημιουργία προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των κατασκευαστών κουφωμάτων, τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά. Ο κατασκευαστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έξυπνες και καινοτόμες λύσεις με σωστή σχέση κόστους και αποτελεσματικότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.