ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: «Η Γη είναι το Σπίτι μας»

Η νέα καμπάνια επικοινωνίας της ALUMIL επικεντρώνεται σε ότι πολυτιμότερο έχουμε, το μεγάλο σπίτι που μας περικλείει και προστατεύει όλους, τον πλανήτη μας, τη Γη!

Σπίτι: μια λέξη που χωράει μέσα της τόσες σκέψεις και συναισθήματα. Η ALUMIL, όλα αυτά τα χρό­νια, φροντίζει να τιμά αυτή τη λέξη, εξοπλίζοντας τα σπίτια όσων την εμπιστεύονται με κορυφαία συστή­ματα αλουμινίου, που αντικατοπτρίζουν το μεράκι και το πάθος των ανθρώπων της εταιρείας. Θέτοντας τον πήχη πάντα ψηλά, η δυναμική ελληνική επιχείρηση με τη με­γάλη διεθνή παρουσία αποφάσισε να πάει ένα βήμα πα­ραπέρα. Από το σπίτι… στο σπίτι όλων μας, τη Γη. Η ALUMIL έκανε μια «συμφωνία φωτός» και με οδηγό τον ζωογόνο ήλιο, θέλει να ρίξει το φως και την προσοχή σε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τον πλανήτη μας.

Η νέα καμπάνια επικοινωνίας της ALUMIL, που προβάλλεται στην τηλεόραση και το διαδίκτυο, εμπνέε­ται από το φυσικό περιβάλλον και υπογραμμίζει την τε­ράστια σημασία που έχει η διαφύλαξή του για την εται­ρεία και τις επόμενες γενιές. Αυτή η επιλογή έρχεται ως φυσική συνέχεια της στρατηγικής που έχει υιοθετή­σει η ALUMIL και βασίζεται στις αξίες της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας. Τα προηγμένα συστή­ματα αλουμινίου της ALUMIL, από 90% ανακυκλω­μένο αλουμίνιο, ενισχύουν τον φυσικό φωτισμό και εξοικονομούν ενέργεια έως 30% στο σπίτι, συμβάλ­λοντας καθοριστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διασφάλιση ενός ανώτερου βιοτικού επιπέδου με σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Σήμερα, η ανάγκη προστασίας του πλανήτη μας εί­ναι πιο επιτακτική από ποτέ. Η ALUMIL, ως μια εται­ρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, στρέφει το βλέμμα στο πολυ­τιμότερο αγαθό που έχουμε και μας καλεί να την ακο­λουθήσουμε.

Γιατί για κάθε παράθυρο ALUMIL που κλείνει… ένα νέο παράθυρο ελπίδας ανοίγει για τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.