ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

PANGAL: Έβαλε τη σφραγίδα της σε εντυπωσιακό έργο στο Παρίσι!

Η δυναμική ελληνική εταιρεία στον χώρο των κιγκλιδωμάτων αλουμινίου επικράτησε του ανταγωνισμού και αποτέλεσε την τελική επιλογή λόγω της άρτιας τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει.

Συνεχίζεται η δυναμική παρουσία της εταιρείας PANGAL στις αγορές του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Παρίσι, με την ολοκλήρωση ενός ακόμα εντυπωσιακού έργου.

Το νέο έργο της PANGAL βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της γαλλικής πρωτεύουσας και αποτέλεσε «μήλο της έριδος» για πολλές εταιρείες άλλων χωρών που το διεκδίκησαν.

Η δυναμική ελληνική εταιρεία στον χώρο των κιγκλιδωμάτων αλουμινίου επικράτησε του ανταγωνισμού και αποτέλεσε την τελική επιλογή λόγω της άρτιας τεχνικής υποστήριξης που δύναται να προσφέρει σε τέτοιου είδους απαιτητικές κατασκευές.

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου έργου έγκειται στη δυσκολία της κατασκευής, καθώς τα κάγκελα ενώ στηρίζονται πάνω στο στηθαίο, έχουν τοποθετηθεί μπροστά από τα μπαλκόνια, διαμορφώνοντας έτσι την πρόσοψη του κτιρίου.

Πλέον, το κάγκελο δεν αποτελεί συμπληρωματικό κομμάτι του μπαλκονιού αλλά λειτουργεί ως αρχιτεκτονικό στοιχείο του κτιρίου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.