ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Εγκατάσταση του σύγχρονου κέντρου ΤΚΕ 954 στην ELVIAL

Οι καταρτισμένοι τεχνικοί της εταιρείας ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ εγκατέστησαν το κέντρο επεξεργασίας ΤΚΕ 954 στο εργοστάσιο της ELVIAL στο Κιλκίς.

Το κέντρο ΤΚΕ 954 της ΤΕΚΝΑ, η οποία πλέον ανήκει στον όμιλο της EMMEGI GROUP, εγκαταστάθηκε από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ και λειτουργεί στο εργοστάσιο της ELVIAL στο Κιλκίς.

Το ΤΕΚΝΑ ΤΚΕ 954 είναι πραγματικά «στολίδι» στον χώρο των κέντρων επεξεργασίας και έρχεται να προστεθεί στην ήδη πλούσια γκάμα των κέντρων της EMMEGI, συμπληρώνοντας ένα μεγάλο και πανέμορφο παζλ.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της EMMEGI, δεν κρύβει την ικανοποίησή της για το νέο απόκτημα που ήρθε να προστεθεί στη μεγαλύτερη οικογένεια κέντρων επεξεργασίας. Η EMMEGI είναι η εταιρεία που επί σχεδόν 50 χρόνια προπορεύεται τεχνολογικά αλλά και από θέμα ποιοτικής ποικιλίας μηχανημάτων, διαθέτοντας μηχανήματα για όλες τις ανάγκες αλλά και για όλα τα βαλάντια, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα τεχνολογικής ανάπτυξης σε όλους τους κατασκευαστές.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ ευχαρίστησε την ELVIAL για την επιλογή της και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της. Υπόψιν ότι αυτό είναι το ένα από τα δύο κέντρα της TEKNA που θα τοποθετηθούν στην ELVIAL ,το επόμενο θα παραδοθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της εκπαίδευσης του προσωπικού της ELVIAL από τους καταρτισμένους τεχνικούς της εταιρείας ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ, το κλίμα ήταν άριστο, με πλήρη κατανόηση των δυνατοτήτων του κέντρου, με αποτέλεσμα το ΤΚΕ 954 να τεθεί άμεσα στην παραγωγή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.