ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Με τον Θάνο Μαργαρίτη στις κορυφές του κόσμου!

Πάντα στην κορυφή, η καταξιωμένη θεσσαλική διέλαση στηρίζει σταθερά τις κατακτήσεις του ορειβάτη Θάνου Μαργαρίτη που αυτή τη φορά ύψωσε τη σημαία στα 5.895 μ. στην κορυφή Uhuru του όρους Κιλιμάντζαρο.

Δίπλα στον ορειβάτη Θάνο Μαργαρίτη, η EXALCO κατέκτησε ακόμη μια κορυφή του κόσμου και η σημαία της ελληνικής διέλασης ανέμισε στην κορυφή Uhuru (5.895 μ.), την υψηλότερη της Αφρικής, στο όρος Κιλιμάντζαρο.

Η EXALCO θεωρεί τιμή και στηρίζει κάθε κατάκτηση του Θάνου, με τις κορυφές Uhuru και Elbrus να ανήκουν στα Seven Summits, δηλαδή στα ψηλότερα βουνά κάθε Ηπείρου. Αναλυτικά οι κατακτήσεις του Θάνου Μαργαρίτη και της EXALCO:

  1. Ιμαλάια (Νεπάλ – Ασία): Island Peak 189 μ.
  2. Άτλας (Μαρόκο): Toukbal 4.167 μ.
  3. Καύκασος (Ρωσία – Ευρώπη): Elbrus 5.642 μ. (η υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης)
  4. Κιλιμάντζαρο (Τανζανία – Αφρική): Uhuru 5.895 μ. (η υψηλότερη κορυφή της Αφρικής)

Η EXALCO είναι περήφανη για κάθε μια από τις παραπάνω κατακτήσεις και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε νέα ορειβατική πρόκληση που θα τη φέρει και πάλι στην κορυφή του κόσμου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.