ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO Open Air: Εξαιρετική δημιουργία από γυαλί & αλουμίνιο!

Ένας μοναδικός συνδυασμός minimal σχεδιασμού, σύγχρονης ομορφιάς και ανώτερης ποιότητας!

Το σύστημα Open Air της ALUMINCO αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα παγκόσμιας απήχησης που προκαλεί με τις καινοτομίες του και προσφέρει την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.ά.

Αυτό που κάνει το Open Air ακαταμάχητο είναι ο minimal σχεδιασμός του, η σύγχρονη ομορφιά και η ανώτερη ποιότητα. Απλό και μοντέρνο ταυτόχρονα, παρέχει ατελείωτες επιλογές ακόμα και για τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό ή ιδιαίτερη κατασκευή. Τα συστήματα Open Air εντυπωσιάζουν με τις αναλογίες τους και προσαρμόζονται σε κάθε περιβάλλον, μετατρέποντας έναν συνηθισμένο χώρο σε απολαυστική εμπειρία!

Το Open Air PLUS διαθέτει μία κομψή οριζόντια κουπαστή τόσο στο σταθερό όσο και στο κινούμενο τμήμα. Η κουπαστή είναι τοποθετημένη πάνω στο γυαλί, προσφέροντας υπέροχο φινίρισμα αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση.

Το Open Air Ultra+ διατίθεται με μία επιπλέον τραβέρσα που παρέχει περισσότερη αντιανεμική προστασία και στιβαρότητα στο σύστημα. Η τραβέρσα πλαισιώνεται τέλεια από τις ιδιαίτερες κολώνες του συστήματος και ταιριάζει απόλυτα με το φινίρισμα της οριζόντιας κουπαστής.

Το Open Air e-motion αποτελεί την ηλεκτροκίνητη έκδοση της σειράς. Λειτουργεί έξυπνα και ελεγχόμενα, διαμορφώνοντας εξωτερικούς χώρους που ανταποκρίνονται στους σύγχρονους ρυθμούς και ανάγκες της ζωής.

Τα συστήματα Open Air εντυπωσιάζουν με τις αναλογίες τους και προσαρμόζονται σε κάθε περιβάλλον, μετατρέποντας έναν συνηθισμένο χώρο σε απολαυστική εμπειρία!

Κατοχύρωση και απόκτηση πατέντας και στην Αμερική!

Το σύστημα γυάλινου ανεμοφράκτη, Open Air, αποτελεί μία μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη και διαθέσιμη αποκλειστικά από την ALUMINCO. Το σύστημα Open Air έχει αναγνωριστεί και κατοχυρωθεί ως πατέντα από τους επίσημους φορείς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πλέον όμως, η ALUMINCO επισφραγίζει τη μοναδικότητα και ανωτερότητα του συστήματος με την κατοχύρωση και απόκτηση πατέντας και στις Η.Π.Α. Ο επίσημος αμερικάνικος φορέας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων (U.S.P.T.O.), κατόπιν εξέτασης από ειδικούς, παραχώρησε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την τεχνική καινοτομία του Open Air, ως προς το σύστημα κίνησης. Οι ειδικοί εμπειρογνώμονες του φορέα, εξέτασαν το σύστημα σε παγκόσμια κλίμακα και κατοχύρωσαν στην ALUMINCO το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης στις Η.Π.Α.

Έτσι, πλέον, σε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, το μοναδικό και καινοτόμο σύστημα Open Air της ALUMINCO, μεταμορφώνει και δημιουργεί χώρους γεμάτους δύναμη και στυλ, προσφέροντας άριστη λειτουργικότητα, ασφάλεια και απόδοση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.