ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2023!

Στο περίπτερο της ΝΕΟΚΕΜ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλούσιες συλλογές Υπερανθεκτικών Χρωμάτων Πούδρας, κατάλληλες για νέες ή υπό ανακαίνιση ξενοδοχειακές μονάδες.

Η ΝΕΟΚΕΜ για ακόμη μία χρονιά συμμετέχει και υποστηρίζει την έκθεση Xenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo.

Η έκθεση προετοιμάζεται μέσα στο έντονα αναπτυξιακό κλίμα που επικρατεί στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας, με στόχο να αποτελέσει μία κομβική εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας αλλά και networking forum για ξενοδόχους, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, f&b managers, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και βιλών.

Στο περίπτερο της ΝΕΟΚΕΜ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και λύσεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας, να ενημερωθούν για τις πλούσιες συλλογές Υπερανθεκτικών Χρωμάτων Πούδρας, κατάλληλες για νέες ή υπό ανακαίνιση ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς και να προμηθευτούν το έντυπο υλικό της εταιρείας, όπως χρωματολόγια και δοκίμια χρωμάτων.

Τέλος, στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα πρωτοπόρο αρχιτεκτονικό project σχεδιασμένο από την Costas Gagos Architecture & Design καθώς και να παρακολουθήσουν στο Digi Hotel stage και στο Red Spot stage τις παράλληλες εκδηλώσεις που «σχεδιάζουν» το μέλλον του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.