ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συμμετείχε ενεργά στον αγώνα Greece Race for the Cure!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Europa Cares, η καταξιωμένη διέλαση στήριξε το σκοπό του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, συμμετέχοντας στον αγώνα Greece Race for the Cure.

Για ακόμα μία χρονιά, η ομάδα της Europa, στο πλαίσιο του προγράμματος Europa Cares, στήριξε το σκοπό του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», λαμβάνοντας μέρος στο Greece Race for the Cure!

Με στόχο τη συναισθηματική και κοινωνική ευαισθητοποίηση, η Europa απέδειξε και φέτος ότι ενωμένοι όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και καταφέρνουμε περισσότερα για την ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση των γυναικών, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, περίθαλψης και φροντίδας των ασθενών.

Η διαφορά απέναντι στον καρκίνο μπορεί να έρθει όταν όλοι, μαζί, με συνέπεια και πίστη σε έναν αγώνα ζωής, συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε τις εξετάσεις, την υγιεινή ζωή και την ψυχική υγεία. Η διοίκηση της Europa, ευχαρίστησε τις γυναίκες εργαζόμενες της εταιρείας για τη συμμετοχή τους στη δράση και τη θετική τους ενέργεια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.