ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Ασφάλεια και αντοχή για όλα τα συρόμενα με τη DSL

Από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά, με διαχρονική αξία προϊόντα της DOMUS, είναι η σπανιολέτα και χωνευτή κλειδαριά DSL. Η σπανιολέτα και χωνευτή κλειδαριά, με πείρο και κρίκο από ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο και με δυνατότητα τοποθέτησης δύο ανοξείδωτων αντικρισμάτων για διπλή ασφάλεια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα προφίλ συρομένων αλουμινίου.

Διατίθενται σε δύο σχέδια χειρολαβών, ίσιο και οβάλ και με ειδικό κιτ τοποθέτησης για κάθε σειρά αλουμινίου. Σε επίπεδο φινιρίσματος, οι επιλογές είναι λευκό ή μαύρο, με επιφανειακή επεξεργασία ηλεκτροστατικής βαφής. Κατόπιν παραγγελίας, προσφέρονται και ειδικά χρώματα, μέσα από μία γκάμα που περιλαμβάνει περισσότερους από 300 κωδικούς.

Το σύστημα κλειδώματος πείρος – κρίκος είναι μια καινοτομία της DOMUS (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας 1005422). To κιτ DSL διατίθεται ρυθμιζόμενο για προσαρμογή σε προφίλ αλουμινίου από 30-42 χιλ. και με σταθερές βάσεις για προφίλ πλάτους 32, 36 και 38 χιλ.

Η DSL διαθέτει μηχανισμό αυτοστηριζόμενο και χωρίς εξωτερική χούφτα για μεγαλύτερη ασφάλεια και στεγανότητα.

Ο επαγγελματίας μπορεί να διαλέξει αν θέλει να έχει τη σπανιολέτα ή τη χωνευτή κλειδαριά σε μία συσκευασία με το ρυθμιζόμενο κιτ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.