ΦΟΡΕΙΣ ΚΛΑΔΟΥ

Π.Ο.Β.Α.Σ.

povas-logotypo-big

Η Π.Ο.Β.ΑΣ. είναι ο επίσημος φορέας των Συνδέσμων των επαγγελματιών του κλάδου. Σκοπός είναι η καλλιέργεια και η διάδοση του συνδικαλιστικού πνεύματος, η διεκδίκηση κοινών συμφερόντων, η ενθάρρυνση συνεργασίας μεταξύ των μελών της και η επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Σε πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας η Ομοσπονδία έχει επιτύχει σε σημαντικό βαθμό τους στόχους της και συνεχίζει δυναμικά το έργο της, δίνοντας το “παρών” σε κάθε εξέλιξη του κλάδου. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών προασπίζεται και προαγάγει τα οικονομικά, επαγγελματικά και ασφαλιστικά συμφέροντα των μελών της.

Με συστηματική έρευνα και μελέτη του κλάδου των αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, η ΠΟΒΑΣ φροντίζει για την προσφορότερη διεκδίκιση και επίλυση αυτών.

Η ΠΟΒΑΣ έχει τους ακόλουθους στόχους:

  • Την καλλιέργεια, υποβοήθηση, ανάπτυξη και διάδοση του πνεύματος του συνδικαλισμού στους κλάδους των βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών.
  • Τη συστηματική μελέτη των προβλημάτων των κλάδων, για την προσφορότερη συλλογική διεκδίκηση και επίλυση αυτών.
  • Την ενθάρρυνση και προώθηση της συνεργασίας των μελών, με την οργάνωσή τους σε κοινοπραξίες και συνεταιρισμούς, κάθε οικονομικής μορφής, για την αποτελεσματικότερη προάσπιση και προαγωγή των οικονομικών, επαγγελματικών και ασφαλιστικών συμφερόντων τους.
  • Την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των μελών και την εξασφάλιση συνθηκών βελτίωσης της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανόδου του πολιτιστικού και μορφωτικού επιπέδου αυτών.
  • Την καλλιέργεια, εξύψωση και υπεράσπιση πανανθρώπινων ιδανικών της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της Εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ειρήνης.
Επικοινωνία:
Καποδιστρίου 24, Πλ. Κάνιγγος
106 82 Αθήνα
Τηλ. & Fax: (210) 6453740
www.povas.gr
E-mail: povaspovas@gmail.com

 

image01

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.