ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Άλλο σπίτι, άλλος κόσμος!

Η νέα ραδιοφωνική και digital καμπάνια της εταιρείας!

Την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών, με αφορμή την επανεκκίνηση του προγράμματος «Εξοικονομώ», συνεχίζει να υποστηρίζει η ALUMINCO με την καμπάνια «Άλλο σπίτι, άλλος κόσμος», δημιουργώντας νέο περιεχόμενο το οποίο προβάλει τους λόγους υπεροχής των συστημάτων της εταιρείας.

Ειδικότερα, το περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί στοχεύει να επικοινωνήσει στο καταναλωτικό κοινό τους λόγους που τα συστήματα ALUMINCO είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για ένα σπίτι. Καινοτομία, λειτουργικότητα, άριστη ποιότητα, υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομείωσης, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά τους που τα κατατάσσουν στα κορυφαία της αγοράς.

Η καμπάνια δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για ανανέωση που έχουμε όλοι μας, προβάλλει το πως τα συστήματα ALUMINCO μπορούν να αλλάξουν ριζικά την ατμόσφαιρα και τον χώρο του σπιτιού, χαρίζοντας στους ενοίκους ένα νέο, ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης. Εκτός όμως από αυτό, ένα ακόμα μήνυμα της καμπάνιας αφορά την «πράσινη» κουλτούρα που υπάρχει στο DNA της ALUMINCO.

Τα συστήματα της ALUMINCO εκτός από τη βελτίωση του εσωτερικού περιβάλλοντος ενός σπιτιού, «φέρνουν» την αλλαγή και για έναν καλύτερο κόσμο, με επίκεντρο την εξοικονόμηση ενέργειας και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Συνδυαστικά με την καμπάνια, το mini site exoikonomoaluminco.gr ανανεώθηκε πλήρως και μπορεί να προσφέρει στον χρήστη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και τα επιδοτούμενα συστήματα ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.