ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας για τρίτο συναπτό έτος!

Ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας βραβεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η EUROPA, για τη δυναμικότητα, την οικονομική διαφάνεια αλλά και τις δράσεις της σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της EUROPA, Ανούς Κ. Τζιρακιάν παραλαμβάνει το βραβείο στην τελετή απονομής των “Diamonds of Greek Economy 2021”

Η EUROPA για ακόμη μια χρονιά βραβεύτηκε στα Diamonds of Greek Economy” και βρέθηκε ανάμεσα στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας!

Τα “Diamonds of Greek Economy 2021” αποτελούν τον θεσμό που ορίζεται στο πλαίσιο του 18ου Forum Επιχειρηματικής Αριστείας, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς (ΣΒΑΠ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, του Ελληνο-γερμανικού Επιμελητηρίου και του Ελληνο-κινεζικού Επιμελητηρίου.

Στόχος των βραβείων είναι η αναγνώριση της προσπάθειας εκείνων των επιχειρήσεων που ακολουθούν τις άριστες επιχειρηματικές πρακτικές αλλά και την κοινωνική προσφορά. Ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας βραβεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η EUROPA, για τη δυναμικότητα, την οικονομική διαφάνεια αλλά και τις δράσεις της σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Το βραβείο παρέλαβε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της EUROPA, Ανούς Κ. Τζιρακιάν στην τελετή που πραγματοποιήθηκε  στο «Κτήμα Γαλάζιο» στο Ελληνικό. Στις δηλώσεις της η κα Τζιρακιάν επεσήμανε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον που δείχνει η εταιρεία στη χώρα που δραστηριοποιείται, στους εργαζομένους και τους πελάτες της, ενώ παράλληλα συνεχάρη όλες τις βραβευθείσες εταιρείες.

Η EUROPA έχει σαφή πορεία στον κλάδο του αλουμινίου, αποτελεί την πρώτη εταιρεία που προκάλεσε επώνυμη ζήτηση και ταύτισε το όνομά της με την ανώτερη ποιότητα. Η επιχειρηματική ηθική της σηματοδότησε τον κλάδο και η οικονομική της ισχύ και ευρωστία την ξεχωρίζουν ακόμα και στη δύσκολη περίοδο της κρίσης.

Παράλληλα τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρεία έχει υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλαίσιο ΕΚΕ, με τίτλο “EUROPA Cares”που συνέβαλε τα μέγιστα ως παράδειγμα επιχειρηματικής συμπεριφοράς και κουλτούρας στον κλάδο της βιομηχανίας ευρύτερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.