ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Κυκλοφόρησε ο νέος πλήρης κατάλογος προφίλ συστημάτων της εταιρείας

Ο πλήρης ανανεωμένος κατάλογος προφίλ βρίσκεται πλέον στη διάθεση του εμπορικού δικτύου αλλά και των συνεργατών της ALUMINCO και αποτελεί το ιδανικό και αξιόπιστο μέσο πληροφόρησης για όσους θέλουν να ενημερωθούν με συνοπτικό και συνάμα λειτουργικό τρόπο για όλη τη γκάμα των συστημάτων της εταιρείας.

Ο κατάλογος προφίλ συστημάτων, ανασχεδιασμένος και περισσότερο εύχρηστος από ποτέ, εστιάζει στην πλήρη ενημέρωση των συνεργατών για όλα τα διαθέσιμα προφίλ. Είναι εμπλουτισμένος με νέες καινοτόμες σειρές όπως το ανοιγόμενο σύστημα υψηλών απαιτήσεων ενεργειακής απόδοσης W4750, το κορυφαίο ανοιγόμενο σύστημα με πιστοποίηση παθητικού σπιτιού W4900 και το σύστημα πόρτας εισόδου υψηλών επιδόσεων D90 αλλά και με σημαντικές προσθήκες και καταργήσεις προφίλ σε τεχνικό επίπεδο.

Επιπλέον, ο κατάλογος διατίθεται με ευρετήριο-σελιδοδείκτη που υποδεικνύει τις νέες προσθήκες αλλαγές και καταργήσεις, νέο εξώφυλλο και αισθητικές εσωτερικές επεμβάσεις που συμβάλουν σε μια συνοπτική, λειτουργική και συνάμα καλαίσθητη παρουσίαση όλων των συστημάτων της ALUMINCO.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον νέο κατάλογο προφίλ συστημάτων της ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.