ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Αριστεία με δυο Χρυσά Βραβεία στα MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS!

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Grand Hyatt Athens, η Τελετή Απονομής του διαγωνισμού MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS 2019. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η αναγνώριση και επιβράβευση των πιο δυναμικών ελληνικών βιομηχανικών επιχειρήσεων που μέσα από τη δράση τους ενισχύουν την ελληνική οικονομία.

Την τελετή απονομής παρακολούθησαν εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας & Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης.

Ανάμεσα στις πιο καινοτόμες, εξωστρεφείς και δυναμικές βιομηχανίες της Ελλάδας συγκαταλέχτηκε φυσικά και η ALUMIL, η οποία μάλιστα ήταν ανάμεσα στις τρεις εταιρείες και η μόνη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου με δυο (2) Χρυσά Βραβεία. Συγκεκριμένα η ALUMIL απέσπασε Χρυσά Βραβεία στην ενότητα «Επενδύσεις & Στρατηγική – Εξωστρεφής μεταποιητική δραστηριότητα» και στην ενότητα «Καινοτομία και νέες Τεχνολογίες – Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D)». Τα βραβεία παρέλαβαν ο Δ/ντής Παραγωγής και ο Δ/ντής Έρευνας & Ανάπτυξης του Ομίλου.

Οι τολμηρές προσπάθειες της ALUMIL όλα αυτά τα χρόνια για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, με ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο πωλήσεων και προηγμένες παραγωγικές μονάδες, έχουν αποδώσει καρπούς. Το παραπάνω αποδεικνύεται τόσο από την πολυποίκιλη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας που είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες στον κλάδο, όσο και από τη διεθνή παρουσία της σε πάνω από 60 χώρες με 25 θυγατρικές σε όλες τις ηπείρους.

Αυτή η διεθνής τεχνογνωσία είναι που δίνει ισχυρό προβάδισμα στους πελάτες της και πολλαπλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η εταιρεία θα συνεχίσει να υπηρετεί με το ίδιο σθένος την κατασκευαστική αριστεία, με κύρια αποστολή τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, ενισχύοντας την απόδοση των κτιρίων, µε προϊόντα υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.