ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Η «Έπαυλη» εντυπωσιάζει χάρη στη μοναδική κομψότητα των συστημάτων αλουμινίου

Τα συστήματα αλουμινίου της EXALCO έκαναν τη διαφορά σε μία εντυπωσιακή πετρόχτιστη έπαυλη στα Χανιά της Κρήτης.

Μια πετρόχτιστη έπαυλη, εμπνευσμένη από τη μεσογειακή αρχιτεκτονική, την κρητική παράδοση και το σύγχρονο design κατασκευάστηκε με συστήματα αλουμινίου EXALCO στα Χανιά.

Το έργο βασίζεται στα υψηλότερα ενεργειακά πρότυπα αποδοτικών κτιρίων, όπου η ομορφιά και ο σχεδιασμός σέβονται το περιβάλλον και συνυπάρχουν σε αρμονία με αυτό. Τα μεγάλα παράθυρα και οι πόρτες ενώνουν τον εσωτερικό χώρο με τον εξωτερικό, δημιουργώντας μια αίσθηση συνέχειας και αναζωογόνησης.

Η EXALCO συμβάλλει στο άψογο αισθητικό αποτέλεσμα της κατοικίας με τα minimal συρόμενα συστήματα με θερμοδιακοπή ALBIO 256 Thea και ALBIO 235 που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, τα ανοιγόμενα με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων ALBIO 127C και ALBIO 109C, καθώς και με το σύστημα υαλοπετάσματος ALBIO 130.

Έργο: Έπαυλη
Τοποθεσία: Χανιά, Κρήτη
Κατασκευαστής αλουμινίου: Vavoulas Group
Αρχιτεκτονική μελέτη: scope architects
Interior design: Cari Giannoulas

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.