ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Στηρίζοντας τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Κρήτη!

Η ALUMINCO, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευσή της για την ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας μέσα από Συλλόγους που διατελούν σημαντικό έργο, με θετική διάθεση και χωρίς δεύτερη σκέψη στήριξε τη δράση Women's Week.

Η ALUMINCO στήριξε με χάλκινη χορηγία τον «Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης» (Α.Σ.Γ.Ε.Κ.) για την Έκθεση – Θεσμό που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, με τίτλο «Ψυχική Υγεία μέσω της Τέχνης και του Επιχειρείν!».

Ο Αναπτυξιακός σύλλογος γυναικών επιχειρηματιών Κρήτης από το 2003 -έτος δημιουργίας του από την κ. Μαρία Πιτσικάκη- έχει μέχρι σήμερα μέλη του, περί τις 1000 γυναίκες επιχειρηματίες από όλη την Κρήτη και όλα τα επαγγέλματα.

Έργο του συλλόγου είναι η ενημέρωση, ενδυνάμωση, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη των γυναικών της Κρήτης σε κάθε στάδιο επιχειρηματικότητας. Για τον σκοπό αυτό, πραγματοποιεί την καθιερωμένη έκθεση – γιορτή των μελών του, με κρητικά προϊόντα, οικοτεχνίας – χειροτεχνίας, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Η φετινή έκθεση μέσα στο καλοκαίρι, με τις παράλληλες εκδηλώσεις να δίνουν έμφαση στη συσχέτιση της ψυχικής υγείας και αυτοβελτίωσης με την επιχειρηματικότητα. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης με τον καθιερωμένο αγιασμό από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου, Εβελίνα Μπάκιντα. Περί τα 50 περίπτερα κρητικών οικοτεχνιών και χειροτεχνιών έδειξαν την τέχνη και τις δημιουργίες τους. Οι παράλληλες εκδηλώσεις έδωσαν έμφαση στην συσχέτιση της ψυχικής υγείας και αυτοβελτίωσης με την επιχειρηματικότητα.

Η ALUMINCO, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευσή της για την ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας μέσα από Συλλόγους που διατελούν σημαντικό έργο, με θετική διάθεση και χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του διαχρονικού της συνεργάτη ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΕ -με την Αδαμαντία Πικράκη ενεργό μέλος στο ΔΣ του Α.Σ.Γ.Ε.Κ.- και υποστήριξε με θέρμη την εύρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης υπό τη μορφή χορηγίας.

Ταυτόχρονα, εκπρόσωποι της εταιρείας και συνεργάτες μοίρασαν στους εκατοντάδες επισκέπτες οικολογικές τσάντες “A Planet to Love” και ενημερωτικό έντυπο για τις πράσινες δράσεις της ALUMINCO.

Οι ενδιαφέρουσες ενημερωτικές ομιλίες για την ψυχική υγεία, θεατρικές παραστάσεις, δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, βραβεύσεις αξιέπαινων γυναικών, μαγειρέματα, κεράσματα, και φυσικά μουσικές βραδιές αποτέλεσαν τα σημεία αναφοράς της φετινής καλοκαιρινής έκθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.