ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Επίσημος χορηγός στο “NAVARINO CHALLENGE” που είχε χιλιάδες συμμετοχές!

Η Europa, συνδυάζοντας την αγάπη για τον αθλητισμό και το «ευ ζην» ήταν Επίσημος Χορηγός (Official Sponsor) στην κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισμού και ευεξίας της Ευρώπης “NAVARINO CHALLENGE”.

Σε μια διοργάνωση, όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3.000, από 23 διαφορετικές χώρες, με ένα πρόγραμμα 40 και πλέον δράσεων, 16 Ολυμπιακών Αθλημάτων και με συμμετοχή 15 Ολυμπιονικών στην Costa Navarino και στην Πύλο, η Europa υπήρξε μια εκ των επίσημων χορηγών.

Την Europa εκπροσώπησαν: η Δ/νουσα Σύμβουλος, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, ο Αναπλ. Γενικός Δ/ντής και R&D Director, Γιάννης Αρβανίτης, η Marketing Manager, Μαρία Μιχαλοπούλου, η Σύμβουλος Υγείας και Διατροφής, Δρ. Τζοβάννα Παλυβού και η Γραμματεία της Γενικής Δ/νσης, Στεργιούλα Μαστρογιάννη.

Δύο αθλήματα ονοματοδοτήθηκαν από την Europa και συγκεκριμένα τα “Beachathlon powered by Europa” και το “King of the Court Beach Volley Tournament ανδρών, γυναικών και μεικτό powered by Europa” με μεγάλη συμμετοχή από παιδιά και ενήλικες.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης και της χορηγίας, το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή βραδιά απονομών αφιερωμένη στα 10 χρόνια της διοργάνωσης, που ήταν γεμάτη αναμνήσεις, συγκινήσεις και αστέρια του αθλητισμού.

Στην τελετή βράβευσης οι Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση βραβεύτηκαν από την Marketing Manager της Europa, Μαρία Μιχαλοπούλου για την προώθηση του αθλητισμού ως πρότυπο οικογένειας.

«Η Europa, μία από τις ισχυρότερες εταιρείες διέλασης, στήριξε ως Επίσημος Χορηγός τη διοργάνωση, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό, το αθλητικό και Ολυμπιακό πνεύμα καθώς και τη συμμετοχή αθλητών όλων των δυνατοτήτων και ηλικιών, φέρνοντας στο προσκήνιο τις ευγενείς αρετές και αξίες του αθλητισμού, τις αξίες που στηρίζει εδώ και χρόνια η Europa μέσα από το εκτενές πρόγραμμα Κοινωνικής ευθύνης, το Europa Cares», όπως αναφέρει σε σχετική δήλωση η διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.