ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΑΛΟΥΜΥΛ: Συμμετοχή σε νέα εταιρεία για την προώθηση της καινοτομίας και της αριστείας στον κλάδο!

Όραμα της νεοσυσταθείσας εταιρείας που συμμετέχει η ΑΛΟΥΜΥΛ είναι η δημιουργία ενός φορέα, ο οποίος θα αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο του αρχιτεκτονικού αλουμινίου.

Η ΑΛΟΥΜΥΛ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία “BUILDING SYSTEMS INNOVATION CENTRE PRIVATE COMPANY”, στην οποία κατέχει ποσοστό 39,5%.

Η νέα εταιρία εντάσσεται στη δράση «ΚΕΝΤΡΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ», χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Σκοπό έχει την προώθηση της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της τεχνικής αριστείας στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αρχιτεκτονικού αλουμίνιου. Στη νέα εταιρεία συμμετέχουν, μαζί με την ΑΛΟΥΜΥΛ, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, καθώς και εταιρείες με τεχνογνωσία που καλύπτει κάθε κρίκο της αλυσίδας αξίας του αρχιτεκτονικού αλουμινίου.

Όραμα της νεοσυσταθείσας εταιρείας είναι η δημιουργία ενός φορέα, ο οποίος θα αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο του αρχιτεκτονικού αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.