ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVIAL ESSENCE W67ST HI²: Για ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις!

Η αγάπη της ELVIAL για τις όμορφες και ανατρεπτικές λεπτομέρειες οδήγησε στην ανάπτυξη του συστήματος ESSENCE W67ST HI2 με το χαρακτηριστικό καϊτι!

Το ESSENCE W67ST HI2 της ELVIAL ολοκληρώνει μια συλλογή που παρέχει μια ευέλικτη και αξιόπιστη λύση κατάλληλη είτε για ένα νέο project είτε για την ανακαίνιση ενός διατηρητέου ή νεοκλασικού κτιρίου. Αυτή η έκδοση φέρει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, το καϊτι. Το καϊτι διευρύνει τις στιλιστικές επιλογές, ενώ το σύστημα σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις σε αντοχή, ηχομείωση, ασφάλεια και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Το καϊτι εφευρέθηκε τον 17ο αιώνα. Στον 21ο αιώνα παραμένει ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και διακριτικούς τρόπους για την επίτευξη εκλεκτικών mix & match αρχιτεκτονικών στιλ. Αν θέλουμε να προσδώσουμε industrial ένταση σε έναν ανάλαφρο minimal χώρο ή να υπονομεύσουμε δημιουργικά τις αυστηρές industrial γραμμές με ένα ρετρό στοιχείο, το W67ST HI2 της ELVIAL είναι η απάντηση!

Ιδιοφυές

Λένε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Η αλλαγή μιας λεπτομέρειας έχει ως αποτέλεσμα μια νέα δημιουργία. Με αυτόν τον τρόπο η ELVIAL δημιούργησε μια νέα προοπτική. Το έσω περίγραμμα του παράθυρου δεν είναι πια αδιάφορο. Είναι εμβληματικό, κομμάτι μιας νέας δημιουργίας!

Ακλόνητο & μίνιμαλ

Τα ειδικά σχεδιασμένα προφίλ Τ με εσωτερική ενίσχυση όψης μόλις 10 χιλ. επιτρέπουν τη δημιουργία επιβλητικών κατασκευών, με μεγάλα ανοίγματα, σύμφωνα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Window walls βιομηχανικού ύφους

Η ELVIAL σχεδίασε και κατασκεύασε αυτή τη συλλογή με στόχο τη δημιουργία window walls υποδειγματικού βιομηχανικού ύφους.

Ενεργειακά επίπεδα

Διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες απαιτούν διαφορετική διαχείριση και λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για να τις αντιμετωπίσουν. Το W67ST HI2 διατίθεται σε τρία επίπεδα ενεργειακής απόδοσης, ώστε να δίνεται απάντηση σε κάθε απαίτηση.

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • Uf ≥ 2,26 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

  • Uf ≥ 1,88 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

  • Uf ≥ 1,77 W/m²K

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.