ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Αργυρός Χορηγός στην εκδήλωση του διακεκριμένου αρχιτέκτονα Juan Herreros

Η ALUMINCO προάγει την ποιοτική αρχιτεκτονική και στηρίζει την προβολή του έργου των αρχιτεκτόνων. Σ’ αυτό το πλαίσιο υπήρξε από τους μεγαλύτερους χορηγούς της διάλεξης του διακεκριμένου και πολυβραβευμένου Ισπανού αρχιτέκτονα Juan Herreros.

Η ελληνική βιομηχανία αλουμινίου ALUMINCO, έχει αναπτύξει δεσμούς άρρηκτα συνδεδεμένους με την αρχιτεκτονική κοινότητα. Δημιουργεί προϊόντα από αλουμίνιο με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, που ανταποκρίνονται σε κάθε εφαρμογή κι αναδεικνύουν το έργο των αρχιτεκτόνων.

Ο πολυβραβευμένος αρχιτέκτονας Juan Herreros με τον Δ/ντη Marketing & Επικοινωνίας της ALUMINCO, Σπύρος Γριβέα

Η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους αρχιτέκτονες μηχανικούς με την ALUMINCO είναι αμοιβαία. Η αρχιτεκτονική κοινότητα εμπιστεύεται την ALUMINCO επειδή προσφέρει μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού, ενώ η δυναμική διέλαση σέβεται και υποστηρίζει το έργο των αρχιτεκτόνων, εκδηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της. Η πρόσφατη δράση στήριξης του αρχιτεκτονικού κόσμου, με την Αργυρή Χορηγία της διάλεξης του Juan Herreros που διοργάνωση το DOMa, αποτελεί την κορωνίδα των ενεργειών υποστήριξης.

Ακόμη, τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει η ALUMINCO με τους αρχιτέκτονες, αποδεικνύει η ικανότητά της να ανταποκρίνεται σε ειδικές σχεδιαστικές λύσεις, που πιθανόν να της ζητηθούν. Οι εξατομικευμένες λύσεις όχι μόνο διαμορφώνουν την ιδιαιτερότητα μιας κατασκευής, αλλά μπορούν να την «απογειώσουν». Τα premium συστήματα αλουμινίου SKYLINE της ALUMINCO, αποτελούν ένα σύγχρονο εργαλείο που ανταποκρίνεται στις απαιτητικές και σύγχρονες εφαρμογές των αρχιτεκτόνων.

Ποιος είναι ο Juan Herreros

Ο πολυβραβευμένος Juan Herreros (1958) είναι καθηγητής αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στη Σχολή Αρχιτεκτονικής της Μαδρίτης και καθηγητής στο GSAPP του Πανεπιστημίου Columbia στη Νέα Υόρκη. Κατατάσσεται στην ελίτ των αρχιτεκτόνων, διαθέτοντας γραφεία σε Μαδρίτη, Νέα Υόρκη και την πόλη του Μεξικού, ενώ έχει διδάξει σε διεθνούς φήμης Πανεπιστήμια στο Λονδίνο, τη Λωζάνη, το Σικάγο και το Ελσίνκι.

Με το αρχιτεκτονικό γραφείο estudio Herreros έχει εδραιώσει μία παγκόσμια, πολυεπιστημονική και αφοσιωμένη πρακτική που συνδέει την επαγγελματική, με τη διδακτική και ερευνητική του δραστηριότητα. Ο Juan Herreros είναι διεθνές μέλος του RIBA (Royal Institute of British Architects), έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και πιο πρόσφατα με το βραβείο “Architectural Digest”, το «Μετάλλιο των Τεχνών» από την πόλη San Lorenzo de El Escorial, έχει λάβει τον τίτλο “Architect of the World” από την Ένωση Αρχιτεκτόνων της πόλης της Λίμα και έχει προταθεί για το «Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής» της Ακαδημίας Τεχνών και Γραμμάτων των Η.Π.Α.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.