ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο αφενός στο εξαιρετικό σύστημα για Παθητικά Κτίρια EOS90 PH.SI Hybrid της EUROPA και αφετέρου στο εντυπωσιακό ανασυρόμενο ESSENCE SL60 HI² FLAT της ELVIAL.

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο. Το πρώτο εξώφυλλο αφορά στο εξαιρετικό σύστημα EOS90 PH.SI Hybrid της EUROPA που προσφέρει κορυφαία παγκοσμίως θερμομόνωση στην κατηγορία του και πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές του Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου (PHI). Το δεύτερο εξώφυλλο αφορά στο ESSENCE SL60 HI² FLAT της ELVIAL, ένα εντυπωσιακό ανασυρόμενο σύστημα αλουμινίου που προσφέρει πλήρη ελευθερία για δημιουργία χωρίς όρια.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού υπάρχουν δύο πολυσέλιδα αφιερώματα, με πλούσιο υλικό και πληροφορίες αφενός για τις πόρτες αλουμινίου και αφετέρου για τα συστήματα αλουμινίου που πληρούν τις προδιαγραφές των Παθητικών Κτιρίων. Όσον αφορά στο αφιέρωμα στις πόρτες αλουμίνιου, παρουσιάζονται με λεπτομέρειες οι κορυφαίες λύσεις της αγοράς που καλύπτουν ένα μεγάλο σύνολο προδιαγραφών και απαιτήσεων. Πόρτες για ιδιωτικές κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, θερμομονωτικές, πυράχοντες, με προηγμένα συστήματα ασφαλείας και λοιπά αξεσουάρ, στο αφιέρωμα του περιοδικού θα βρείτε ένα μεγάλο φάσμα προτάσεων που καλύπτει και την πλέον εξεζητημένη απαίτηση.

Όσον αφορά στο αφιέρωμα στα συστήματα αλουμινίου Παθητικού Κτιρίου θα βρείτε τις κορυφαίες θερμομονωτικές λύσεις όχι μόνο τις εγχώριας αγοράς αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο! Τα ελληνικά συστήματα βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής βάσης του Passive House Institute (PHI) μαζί με τους καλύτερους, εκπροσωπώντας επάξια τον κλάδο σε μία άκρως απαιτητική αγορά, αύτη των κτιρίων σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας.

Καλεσμένοι της εταιρείας ELVIAL βρεθήκαμε στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική, σε ένα υψηλής αισθητικής, επιβλητικό συγκρότημα που εντυπωσιάζει. Στόχος της εταιρείας είναι οι εγκαταστάσεις στην Αττική να αποτελέσουν κέντρο εξυπηρέτησης των συνεργατών και παραγγελιοληψίας αλλά και κόμβο τεχνολογίας, εξελίξεων και διαλόγου για τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του κτιριακού τομέα.

Ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα προσέφερε η ALUMIL με το Red Bull Showrun. Η μεγάλη ελληνική εταιρεία με τη διεθνή παρουσία συγκίνησε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το μοναδικό show από κοντά. Κερασάκι στην τούρτα φυσικά ήταν οι εντυπωσιακοί ελιγμοί και ο «βρυχηθμός» του κινητήρα της φόρμουλας RB8, του μονοθέσιου που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1 το 2012.

Η ALUMINCO είναι μία εταιρεία που σταθερά επενδύσει στον χώρο της καινοτομίας με πρωτοποριακές προτάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο νέος οδηγός για το σύστημα ρολών SH750, ο οποίος φέρει τις αρχές σχεδιασμού και βιωσιμότητας της εταιρείας, καθώς και όλες τις αξίες και τα πλεονεκτήματα που τη χαρακτηρίζουν!

Η εταιρεία DOMUS συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις πρωτοποριακές της προτάσεις, παρουσιάζοντας στην αγορά τις νέες σούστες επαναφοράς, οι οποίες διατίθενται και με σύστημα Hold για να μένει η πόρτα σταθερά ανοιχτή. Με εγγύηση DOMUS πέντε ετών και εκτεταμένα τεστ καλής λειτουργίας και αντοχής σε περισσότερους από 500.000 κύκλους, αποτελούν μία κορυφαία επιλογή για μία ζώη!

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.