ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMIL στην έκθεση HOTELIA με ενεργειακά συστήματα υψηλής αισθητικής

hotelia_alumil

Η ALUMIL  συμμετέχει στην έκθεση HOTELIA οι οποία γίνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου. Εκπρόσωποι της εταιρείας βρίσκονται στο χώρο DPOINT SPACES, Περίπτερο|Pavillion 10 στο Stand 15B, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων γύρω από τα καινοτόμα συστήματα της ALUMIL.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής εκδήλωσης DPOINT SPACES που θα φιλοξενείται το ίδιο διάστημα στο χώρο της έκθεσης , θα παρουσιαστεί από το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Makridis Associates Architects, το καινοτόμο «Green Zero Hotel», το πρώτο modular hotel τύπου bungalow, που αντικατοπτρίζει όλες τις σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους που οδηγούν σε έναν οικολογικότερο τρόπο ζωής, προάγοντας τη βιωσιμότητα μέσω ενός αποτελεσματικού βιοκλιματικού σχεδιασμού.

Φυσικά, από ένα τέτοιο μοντέρνο χώρο ξενοδοχείου δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου της ALUMIL, τα οποία χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ενεργειακή απόδοση και αισθητική. Στο «Green Zero Hotel» έχουν τοποθετηθεί το προηγμένο ανασυρόμενο σύστημα SUPREME S700, με γωνιακή και δίφυλλη επάλληλη τυπολογία, «κοσμώντας» και παράλληλα «οχυρώνοντας» ενεργειακά το χώρο. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιήθηκε το καινοτόμο ανοιγόμενο σύστημα SUPREME S91, το οποίο χαρακτηρίζεται για την άκρως υψηλή θερμομόνωση του, με πιστοποίηση για παθητικά κτίρια από το διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα Passive House Institute. Τέλος, για την είσοδο του bungalow επιλέχθηκε η υψηλών προδιαγραφών ZEN PIVOT Glass της INTERNO Doors by ALUMIL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.