ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ & ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Συμμετέχουν με κοινό περίπτερο στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Η ΠΟΒΑΣ προσκαλεί συναδέλφισσες και συναδέλφους, φίλες και φίλους να επισκεφθούν την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν στον κλάδο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) σε συνεργασία με την Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Πειραιά (ΕΝΚΑΣ), συμμετέχουν με κοινό περίπτερο στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η οποία θα διεξαχθεί 19-22 Οκτωβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ΠΟΒΑΣ προσκαλεί όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους, τις φίλες και τους φίλους να την επισκεφθούν στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Η ΠΟΒΑΣ με την ΕΝΚΑΣ Πειραιά θα βρίσκονται στην Αίθουσα 4 – Διάδρομος Α – Περίπτερο 5.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.