ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η Aluxal – Καραχάλιος βασικός χορηγός κινηματογραφικής ταινίας που γυρίστηκε στο Αγρίνιο

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς μετά την πρώτη ταινία “Βρες τα φτερά σου…” που γύρισε στο Αγρίνιο, έρχεται με μια δεύτερη ταινία “Ο πηλός και η κοπέλα” να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας πολιτιστικής δημιουργίας στην Ελλάδα της καραντίνας.

Κατόπιν ειδικής άδειας από το Υπουργείο Πολιτισμού, ολοκληρώθηκαν πριν μερικές μέρες τα γυρίσματα σε διάφορες περιοχές του Αγρινίου, με συμμετοχή τοπικών και όχι μόνο ηθοποιών και λοιπών συντελεστών.

Η εταιρία Aluxal – Καραχάλιος ήταν από τους βασικούς χορηγούς της ταινίας. Μάλιστα, ο Γιώργος Λουριδάς δήλωσε σχετικά: “Όλοι οι τοπικοί μας φίλοι απ’ το Αγρίνιο προσέφεραν υπερπολύτιμες βοήθειες, σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολλοί και τους αναφέρουμε αναλυτικά στο ευχαριστήριο video που φτιάξαμε με την Lizette. Το κάναμε γιατί είχαμε την ανάγκη να τους πούμε ένα ευχαριστώ. Χωρίς αυτούς η ταινία δεν θα ήταν δυνατή. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Μιχάλη Καραχάλιο και την εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου Aluxal, που μας έδειξε εμπιστοσύνη και μας στήριξε οικονομικά σε μια τέτοια συγκυρία. Ακούγεται περίεργο να κάνει κάποιος ταινία εν μέσω τέτοιων συνθηκών, αλλά η τέχνη είναι η ίδια η ζωή. Δεν γίνεται να την αφήσουμε ποτέ…”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.