ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

DENAL – ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ ΝΙΚΟΣ: Ποιοτικό κούφωμα με συστήματα EUROPA

Η DENAL διαθέτει εμπειρία δύο και πλέον δεκαετιών στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, με βάση τα ποιοτικά συστήματα της EUROPA.

Η DENAL διαθέτει 20ετή εμπειρία στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου, ως αποκλειστικά συνεργαζόμενη με την EUROPA. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία, στοχεύει στην απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της και παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του κλάδου του αλουμινίου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με κάθε είδους κατασκευή.

Η εταιρεία DENAL – ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ ΝΙΚΟΣ κατέχει την πιστοποίηση CE για την κατασκευή ενεργειακών πορτών και παραθύρων EUROPA, προσφέροντας στον πελάτη με τη βοήθεια του άρτια καταρτισμένου προσωπικού της, την πιο σωστή λύση για το σπίτι, το γραφείο και οποιοδήποτε άλλο χώρο, με γνώμονα πάντα την εξοικονόμηση ενέργειας και κατ’ επέκταση τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

showrooms.alufind.gr/denal

Πληροφορίες

Σαντορίνης 7, 15234 Χαλάνδρι
Τηλ.: 210.6009547, 694.5979974
E-mail: info@denal.gr
Ιστός: www.denal.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.