ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Δυναμική παρουσία στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022

Η επίσημη έκθεση για το αλουμίνιο ανοίγει τις πόρτες της στις 14 Οκτωβρίου και για 3 ημέρες θα αποτελέσει πόλο έλξης για τον επαγγελματικό κόσμο της χώρας. Η ALUMIL θα δώσει το «παρών» με εντυπωσιακό περίπτερο 800 τ.μ.!

Η κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ είναι ένας αναγνωρισμένος εγχώριος θεσμός, με καθολική αποδοχή και μεγάλη συμμετοχή. Η φετινή έκθεση θα λάβει χώρα 14 – 16 Οκτωβρίου και πρόκειται να αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο του αλουμινίου στην Ελλάδα.

Η ALUMIL αναμένεται να κερδίσει τα βλέμματα των επισκεπτών, καθώς η ελληνική εταιρεία διέλασης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, πρόκειται να παρουσιάσει τη “dream team” των προϊόντων και υπηρεσιών της με αρκετές… νέες εκπλήξεις!

Τι θα δείτε στο περίπτερο της ALUMIL

Όπως συνηθίζουν να λένε οι άνθρωποι της ALUMIL «αποστολή της εταιρείας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων». Αυτός θα είναι και ο κύριος άξονας της παρουσίας της στην έκθεση: η παρουσίαση της ευρείας γκάμας συστημάτων και λύσεων που παρέχει η ελληνική πολυεθνική και η ανάδειξη της υψηλής ποιότητας, της καινοτομίας και της κουλτούρας βιωσιμότητας που διέπουν κάθε πτυχή παραγωγικής δραστηριότητας του Ομίλου.

Στο εντυπωσιακό διπλό περίπτερο στις θέσεις 3C2 και 3C4, με συνολικό μέγεθος 780 τ.μ., το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της εταιρείας, να ενημερωθεί για νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και, φυσικά, να δει από κοντά μερικά από τα πιο προηγμένα συστήματα αλουμινίου της ελληνικής, αλλά και διεθνούς αγοράς. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν πάνω από 50 εκθέματα με σύγχρονες λύσεις για κάθε είδους έργο. Από συρόμενα και ανοιγόμενα συστήματα και διαχωριστικά γραφείων, μέχρι καινοτόμα προϊόντα εξωτερικού χώρου όπως πέργκολες και περιφράξεις, η γκάμα των εκθεμάτων είναι μεγάλη και ενδεικτική της επιβλητικής παρουσίας της ALUMIL στην έκθεση.

Επιπλέον, θα υπάρχει ένας ξεχωριστός τομέας που θα αφορά στο «οικοσύστημα» των καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών που έχει αναπτύξει η εταιρεία για τους πελάτες της. Ουσιαστικά, θα παρουσιαστεί η «ομπρέλα» υπηρεσιών που περιλαμβάνει όλα τα online εργαλεία της ALUMIL, τα οποία έχουν αναπτυχθεί με πρωταρχικό γνώμονα την υποστήριξη και διευκόλυνση της καθημερινότητας των συνεργατών της (κατασκευαστών, εμπόρων και αρχιτεκτόνων).

Η έντονη διεθνής παρουσία της ALUMIL σε όλο τον κόσμο, με συμμετοχή σε μερικά από τα πιο εμβληματικά σύγχρονα έργα, θα «λάμψει» μέσα από το stand του τμήματος των Διεθνών Έργων του Ομίλου (IPD), στο οποίο θα μπορεί κανείς να λάβει πληροφορίες για κάποια από τα σπουδαιότερα ολοκληρωμένα ή εν εξελίξει έργα της εταιρείας.

Τέλος, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα είναι αφιερωμένος στην Architectural Aluminium Academy, το Κέντρο Καινοτομίας & Εκπαίδευσης για το Αλουμίνιο, στο οποίο η ALUMIL συμπράττει με δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας. Στον συγκεκριμένο χώρο, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης κατασκευαστών, τα εξειδικευμένα σεμινάρια για νέους επιχειρηματίες, καθώς και για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής που παρέχει η Ακαδημία.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Όσοι επισκεφθούν το διπλό περίπτερο της εταιρείας θα διαπιστώσουν ότι πέραν των ποιοτικών και καινοτόμων λύσεων που αυτή προσφέρει, έχει εξίσου έντονα στραμμένο το «βλέμμα» της προς τον άνθρωπο και το κοινό σπίτι όλων μας, τη Γη.

Η εταιρεία έχοντας πάντα στραμμένες τις «κεραίες» της προς την κοινωνία και αναγνωρίζοντας ότι το διακύβευμα για το περιβάλλον και την προστασία του είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, έχει επικεντρώσει τη στρατηγική της στην ενίσχυση των ενεργειών της σε σχέση με αυτό τον τομέα.

Ακολουθώντας βιώσιμες πρακτικές κατά την παραγωγική της διαδικασία, επενδύοντας στη χρήση ανακυκλωμένου, «πράσινου» αλουμινίου και καλλιεργώντας κουλτούρα αειφορίας, η ALUMIL πρωτοστατεί στον κλάδο της σε ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και δείχνει τον «δρόμο» για μια πιο eco-friendly προσέγγιση στο σύγχρονο «επιχειρείν». Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στα συστήματα της εταιρείας, τα οποία θα εκτεθούν στο περίπτερό της. Πολλά από αυτά, άλλωστε, διαθέτουν πιστοποιήσεις, όπως η CradletoCradle Certified® Silver, το παγκόσμιο πρότυπο για ασφαλή και βιώσιμα προϊόντα που δημιουργούνται με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να ενημερωθούν για κάθε έκθεμα ξεχωριστά και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τις «πράσινες» πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η εταιρεία.

Πάντα ένα βήμα μπροστά

Συνοψίζοντας, στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022, η εταιρεία επιδιώκει να αναδείξει αυτές τις πτυχές σε όσους επισκεφθούν το περίπτερό της, υπογραμμίζοντας την πολύπλευρη δραστηριότητά της και την ολιστική προσέγγισή της σε κάθε project.

Επιπρόσθετα, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην παρουσίαση των εργαλείων και υπηρεσιών που έχει σχεδιάσει στα πλαίσια του εκτεταμένου ψηφιακού μετασχηματισμού της, με κύριο μέλημα τη διευκόλυνση και τον εκσυγχρονισμό της εργασίας των συνεργατών της και απώτερο σκοπό την παράδοση υψηλής ποιότητας προϊόντων στον τελικό πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περίπτερο της ALUMIL στην έκθεση «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022», κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.