ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA LOYALTY SYSTEM: Ένα πρόγραμμα που επιβραβεύει και επιβραβεύεται!

Το πρόγραμμα επιβράβευσης κατασκευαστών της Europa απέσπασε το Bronze Award στα φετινά Loyalty Awards.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Europa βραβεύεται στα Loyalty Awards με Bronze Award στην κατηγορία “Best Use of Rewards & Incentives” για τη συμμετοχή της με τίτλο “EUROPA LOYALTY SYSTEM (ELS)”.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, το βραβείο παρέλαβαν ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος, Ανέστης Τάρλας,  και η CSR Director της Europa, Νένα Κεβορκιάν Παλαντζιάν.

Το πρόγραμμα Europa Loyalty System (ELS) αποτελεί ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για να επιβραβεύει τους κατασκευαστές για τις αγορές τους σε συστήματα EUROPA. Η Europa βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους και επιβραβεύεται για αυτό.

Η CSR Director της Europa, Νένα Κεβορκιάν Παλαντζιάν και ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδος της εταιρείας, Ανέστης Τάρλας με το βραβείο από τα Loyalty Awards

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Europa Loyalty System, οι κατασκευαστές μπορούν να απευθυνθούν στο Εμπορικό Δίκτυο της Europa

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.