ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η κα Αγγελική Παπαγεωργίου νέα πρόεδρος στην Ελληνική Ένωση Αλουμινίου

Η νέα πρόεδρος της Ε.Ε.Α. κα Αγγελική Παπαγεωργίου
Η νέα πρόεδρος της Ε.Ε.Α. κα Αγγελική Παπαγεωργίου

Κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. για την διετία 2016-2018. Νέα πρόεδρος εκλέχτηκε η κα Αγγελική Παπαγεωργίου, εμπορική δ/ντρια στην Αλουμίνιο της Ελλάδος και εκπρόσωπος του ομίλου Μυτιληναίου στην Ε.Ε.Α.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.Ε.Α. αποτελείται από τους:

  • Πρόεδρος: Παπαγεωργίου Αγγελική (Αλουμίνιο της Ελλάδος)
  • Αντιπρόεδροι: Κατσαρός Κώστας (ΕΛΒΑΛ), Μανιάς Σπήλιος (ΕΠΑΛΜΕ), Δουκίδης Γιώργος (ALUMIL), Τσιάρας Aθανάσιος (EXALCO).
  • Γεν. Γραμματέας: Καντώνιας Θεόδωρος (COSMOS ALUMINIUM)    .
  • Ταμίας: Καρούμπας Γιώργος (SANLEV).
  • Σύμβουλος – Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Τζίκα Ασημίνα (ELVIAL).
  • Έφορος: Καρράς Αργύρης (ALUMINCO).
  • Σύμβουλοι: Μυλωνάς Γιώργος (ALUMIL), Mεντζελόπουλος Γιώργος (ETEM), Κεβορκιάν Λυμπάρης (EUROPA), Βλαχάκης Νίκος (NEOKEM), Κόχυλας Νεκτάριος (ANALKO), Κατωπόδης Σπύρος (ANOXAL).

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι κ.κ. Πικράκης Γιώργος (ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ) και Σάρδης Παναγιώτης (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ-ΠΑΝΙΔΗΣ).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.