ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA GLASS RAILINGS: Ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινου κάγκελου!

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS συνδυάζει ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και μεγάλη ευκολία σε πιθανή μελλοντική αντικατάσταση του υαλοπίνακα.

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS προορί­ζεται για ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής.

Χαρακτηρίζεται από λιτές ευθείες γραμμές και αποτε­λεί μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρ­χιτεκτονικές τάσεις για μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκο­πτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευθερίας με τις 6 τυ­πολογίες κατασκευής του.

Τυπολογία EGR-200 L

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται έχουν πά­χος11,52 χιλ., 17,52 χιλ. και 21,52 χιλ. με διπλές υαλώσεις πάχους 5 χιλ., 8 χιλ. και 10 χιλ. αντίστοι­χα (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB).
  • Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προ­φίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση έως 25 μm.
  • Το ύψος του υαλοπίνακα ανέρχεται από 700 χιλ. έως 1.000 χιλ. στη βάση EGR-100, έως 1.200 χιλ. στις βάσεις EGR-200 L / EGR-200 C / EGR-200 U / EGR-500 καθώς και τη χωνευτή βάση EGR-200 H.
  • Δυνατότητα για χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λό­γους αντοχής και ασφάλειας. Η ειδική μεμβράνη δί­νει επιπλέον τη δυνατότητα για ποικίλες αποχρώσεις και υφές φωτισμού, προσδίδοντας αίσθηση τόσο μο­ντέρνα στο σύστημα όσο και πολυτέλειας.
  • Στο σύστημα EGR-500 η τοποθέτηση του υαλοπίνα­κα πραγματοποιείται από την εσωτερική πλευρά με τμηματική συγκράτηση από 2 βάσεις-αρπάγες ανά 1 μέτρο εγκατάστασης και κατόπιν κάλυψη καθ’ όλο το μήκος με πλευρικά καπάκια. Σε περίπτωση αντικατά­στασης του υαλοπίνακα, δίνει τη δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης χωρίς πρόκληση φθορών στο σύστημα ή στο δάπεδο.
  • Στα συστήματα EGR-100 / EGR-200 L / EGR-200 C / EGR-200 U / EGR-200 H η τοποθέτηση του υα­λοπίνακα πραγματοποιείται από την πάνω πλευρά της βάσης, με ενιαία συγκράτηση από μία συνεχόμενη βάση καθ’ όλο το μήκος εγκατάστασης και η σταθε­ροποίηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται με πλα­στικές σφήνες και λάστιχα EPDM. Η βάση EGR-200 H τοποθετείται εσωτερικά του δαπέδου και ο υαλο­πίνακας καλύπτεται με καπάκια αλουμινίου και ελα­στικά στεγανοποίησης στο ίδιο επίπεδο με το δάπεδο. Ένα σύστημα που μειώνει σημαντικά το κόστος εγκα­τάστασης.
Τυπολογία EGR-200 H

Επιπρόσθετες δυνατότητες

Επιπλέον το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS δί­νει τη δυνατότητα:

  • Τοποθέτησης, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώ­ρους, επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες (δάπεδο ή στηθαίο), εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90°, σκάλες με τη βάση EGR-200 C, πισίνες, ασύμμε­τρα μπαλκόνια και βυθισμένο στο δάπεδο με τη βάση EGR-200 H. Δέχεται επίσης 3 διαφορετικές κουπα­στές για υαλοπίνακες 17,52 χιλ. και 21,52 χιλ.
  • Εγκατάστασης, με χημικά αγκύρια πλήρους στεγάνω­σης (εξωτ. χώροι) όσο και με συμβατικά εκτονούμε­να βύσματα για εφαρμογές που δεν απαιτείται στεγα­νότητα (εσωτερικοί χώροι) που περιλαμβάνονται στο σετ.
  • Απορροής των υδάτων, που πραγματοποιείται μέσω των διάκενων κάτω από τη βάση και τα πλευρικά κα­πάκια.
  • Χρήσης κρυφού φωτισμού LED IP67 στο κάτω μέρος των βάσεων EGR-100 / EGR-200 L / EGR-200 C / EGR-200 U / EGR-200 H αλλά και στην κουπαστή TV 84609 LED IP65 για καλύτερο αισθητικό αποτέ­λεσμα.
Τυπολογία EGR-200 C

Όλα τα ανωτέρω στοιχεία προσδίδουν στο σύστημα ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και ευκολία σε πιθανή μελλοντική αντικατάσταση του υαλοπίνακα.

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS είναι δια­θέσιμο στο εμπορικό δίκτυο και στους συνεργάτες κα­τασκευαστές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.