ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΤΕΧΝΗ: Συμμετέχει στην έκθεση FENSTERBAU

Με την παρουσίαση πλειάδας νέων συστημάτων, η συμμετοχή της ΤΕΧΝΗ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Fensterbau.

Πέρασαν 12 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή της TEXNH στη διεθνή έκθεση Fensterbau Frontale, στη Νυρεμβέργη, που απετέλεσε και το πρώτο βήμα για την είσοδό της στην απαιτητική αγορά της Γερμανίας. Στη φετινή έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 15 Ιουλίου, στο Hall 6, Stand 130, η ΤΕΧΝΗ θα παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της για πόρτες εισόδου.

Με έμφαση στη minimal αισθητική, τη χρήση βιομετρικών συστημάτων, αυτοματισμών που εντάσσονται σε smart home solutions αλλά και με την παρουσίαση νέων συστημάτων πορτών pivot, η συμμετοχή της ΤΕΧΝΗ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.