ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Aluminium Magazine: 32 χρόνια παρουσίας στον κλάδο!

Σταθερά προσηλωμένο στην πλήρη και έγκυρη ενημέρωση του επαγγελματία σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο του αλουμινίου και των εφαρμογών του, το κορυφαίο κλαδικό περιοδικό Aluminium Magazine συνεχίζει ακάθεκτο την κυκλοφορία του για 32η διαδοχική χρονιά, ανανεωμένο, με πλούσια θεματολογία, με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, τα τελευταία νέα από εταιρείες και φορείς του χώρου, αλλά και με πρωτοπόρα και καινοτόμα προϊόντα που λανσάρονται αυτήν την περίοδο στην αγορά.

Στις σελίδες του νέου τεύχους θα ενημερωθείτε, μεταξύ άλλων, για:

  • Την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αλουμινίου από τις ελληνικές εταιρείες διέλασης, οι οποίες με τα νέα προηγμένα αρχιτεκτονικά συστήματά τους έρχονται να κατακτήσουν την εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά.
  • Τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα αναφορικά με το παρόν και το μέλλον του κλάδου, που συζητήθηκαν στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ στην Κοζάνη.
  • Τη λαμπρή γιορτή των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων Αλουμινίου, που διεξήχθη στο Ντίσελντορφ, με τη συμμετοχή πολλών και εντυπωσιακών υποψηφιοτήτων.

Ακόμη, μπορείτε να ξεφυλλίσετε και την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στους ιστοτόπους www.aluminium.gr και www.alunet.gr.

Περιηγηθείτε με ευκολία και άνεση στο ψηφιακό περιβάλλον του Aluminium Magazine, πατώντας εδώ.

Όλη η πληροφόρηση γύρω από το αλουμινίο και τις κατασκευές αλουμινίου στα χέρια σας και την οθόνη του υπολογιστή σας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.