ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Επιτυχημένη συμμετοχή στο The Architect Show (tAS)

Κεντρικό στοιχείο ενδιαφέροντος για το κοινό του tAS αποτέλεσε το πρωτοποριακό Minimal σύστημα της Europa!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Europa συμμετείχε στην έκθεση The Architect Show (tAS). Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά γεγονότα της χρονιάς.

Στο περίπτερο της Europa, παρουσιάστηκε σε πραγματικό δείγμα το σύστημα EUROPA ELEMENT ως επιπλέον στοιχείο του συστήματος Europa Minimal Frame. Κεντρικό στοιχείο ενδιαφέροντος για τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε το Minimal σύστημα της Europa, το οποίο παρουσιάστηκε και σε τομή τόσο στο περίπτερο όσο και στην έκθεση με τίτλο PANDEMIC MATERIALITY, στην οποία προβάλλονταν σε ξεχωριστό χώρο προϊόντα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας τον τελευταίο χρόνο από διαφορετικές εταιρείες.

Οι αρχιτέκτονες του Τμήματος Έργων της Europa ήταν παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa στους επισκέπτες. Η συμμετοχή της εταιρείας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας ακριβώς τον συνδυασμό της αισθητικής με την αρχιτεκτονική λύση που ακούει στο όνομα Europa.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.