ADVERTORIALALUNETΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ecopreme: Έτοιμο κούφωμα για τον επαγγελματία σειρών Aluminco

Η εταιρία προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, έχοντας επενδύσει σε τεχνολογικό εξοπλισμό, σε πιστοποιήσεις αλλά και στην υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών της.

Η κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων Ecopreme, δραστηριοποιείται από το 2014 στον χώρο του έτοιμου κουφώματος για τον επαγγελματία, με συστήματα ALUMINCO. Παρέχει λύσεις για κάθε ανάγκη σχετικά με το κούφωμα και αναλαμβάνει έργα που αφορούν σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία κλπ.

Η εταιρεία παρέχει έτοιμο κούφωμα σε επαγγελματίες του κλάδου, αλλά απευθύνεται και σε μηχανικούς για την κατασκευή ιδιωτικών έργων.

Η Ecopreme προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, έχοντας επενδύσει σε τεχνολογικό εξοπλισμό, σε πιστοποιήσεις αλλά και στην υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών της. Αυτό την έχει εδραιώσει στον κλάδο τα τελευταία χρόνια καθώς φέρνει εις πέρας έργα υψηλών απαιτήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό με εξαγωγές που αποτελούν άνω του 50% της παραγωγής της.

Με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, η Ecopreme ακολουθεί σταθερά μία Πολιτική Ποιότητας με βασικό στόχο “την εξασφάλιση υψηλής Ποιότητας παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, με τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που προκύπτουν από τις διατυπωμένες ανάγκες της αγοράς”.

Ecopreme, Σχηματάρι Βοιωτίας,
Τηλ. 22620 32172-3
info@ecopreme.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.