ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγός στον πανελλήνιο αρχιτεκτονικό διαγωνισμό «ΠΑΡΑΛΙΟ ΣΗΜΑ»

Η EUROPA, στο πλαίσιο της διαχρονικής της στήριξης στον αρχιτεκτονικό κλάδο, υποστήριξε εμπράκτως το εγχείρημα του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) και του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας» με τίτλο «ΠΑΡΑΛΙΟ ΣΗΜΑ», αναλαμβάνοντας η ίδια την υλοποίηση του βραβευθέντος έργου του διαγωνισμού στη Νέα Παραλία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η κατασκευή αφορά σε ένα σταντ πληροφόρησης, από υλικά αλουμινίου, στο οποίο περιλαμβάνονται ιστορικές πληροφορίες του Δήμου, καθώς και δράσεις – εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το σταντ, θα αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο, με θέα από τη μια μεριά την πόλη της Θεσσαλονίκης και από την άλλη την θάλασσα.

Η EUROPA, από την αρχή της προκήρυξης του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, υπήρξε ενεργός υποστηρικτής αυτού, αναλαμβάνοντας χορηγία και για την εκδήλωση παρουσίασης των συμμετεχόντων έργων στο Μουσείο Μπενάκη. Η χορηγία υλοποίησης πραγματοποιήθηκε κατόπιν παραίνεσης της Ένωσης Αλουμινίου στα μέλη της για υποστήριξη του εν λόγω έργου και πλήρους ανάληψης των δαπανών που απαιτούνταν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.