ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΤΕΛΗΣ: Μισός αιώνας εμπειρίας στις πόρτες & παράθυρα αλουμινίου!

Η ΠΑΤΕΛΗΣ δραστηριοποιείται σε όλη την Αττική και στην υπόλοιπη Νότια Ελλάδα, παρέχοντας πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία ΠΑΤΕΛΗΣ ιδρύθηκε από τον Πατέλη Νικόλαο το 1970 και ήδη μετρά πάνω από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου σύγχρονων συστημάτων αλουμινίου. Το 2003, η εταιρεία πέρασε στη δεύτερη γενιά, τον Πατέλη Ηλία, ο οποίος διαθέτει σήμερα πολυετή εμπειρία, καθώς εργάζεται στον χώρο του αλουμινίου σχεδόν δύο δεκαετίες.

Ξεκινώντας την ανοδική της πορεία με κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου, η εταιρεία ΠΑΤΕΛΗΣ σήμερα έχει διευρύνει τον κύκλο εργασιών της σε παντός τύπου αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Παράγει κουφώματα όλων των τύπων όπως, συρόμενα, ανοιγόμενα, ανασυρόμενα, περιστρεφόμενα, φυσούνες με ή χωρίς θερμοδιακοπή και σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής. Επιπρόσθετα, κατασκευάζει σήτες, χωρίσματα εσωτερικών χώρων, παντζούρια και κάγκελα αλουμινίου, κάθε τύπου ειδική κατασκευή, πατάρια, καθώς επίσης ντουλάπες αλουμινίου εξωτερικών χώρων.

Οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάση των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τα παραγόμενα προϊόντα πληρούν όλες τις απαιτήσεις για να φέρουν τη σήμανση CE. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένος κατασκευαστής της ELVIAL.

Κατηγορίες προϊόντων στις οποίες εξειδικεύεται η εταιρεία ΠΑΤΕΛΗΣ:

  • Πόρτες – παράθυρα
  • Ρολά – σήτες
  • Κουρμπαριστά
  • Κάγκελα όλων των τύπων
  • Υαλοπετάσματα – ειδικές κατασκευές
  • Πόρτες θωρακισμένες – εσωτερικές
  • Γκαραζόπορτες
  • Πέργκολες αλουμινίου

Η ΠΑΤΕΛΗΣ δραστηριοποιείται σε όλη την Αττική και στην υπόλοιπη Νότια Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά Πάρος, Τήνος, Μύκονος, Χίος, χωρίς έξοδα διαμονής. Παρέχει 2 χρόνια εγγύηση για όλα της τα προϊόντα, ενώ η μελέτη του χώρου γίνεται δωρεάν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.