ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Νέες πιστοποιήσεις ηχομόνωσης για τις φυσούνες SUPREME SF85 & SMARTIA MF65

Οι νέες πιστοποιήσεις ηχομόνωσης που έλαβαν τα συστήματα πτυσσόμενων πορτών της ALUMIL είναι ένα ακόμα τεκμήριο της κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας των συστημάτων της εταιρείας.

Νέες πιστοποιήσεις ηχομόνωσης από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο ift ROSENHEIM έλαβαν οι θερμομονωτικές φυσούνες SMARTIA MF65 και SUPREME SF85 της ALUMIL για την ηχομείωση επιπέδου 44dB και 46dB που προσφέρουν. Οι εντυπωσιακές αυτές επιδόσεις μεγιστοποιούν την ακουστική άνεση και αναβαθμίζουν τις συνθήκες διαβίωσης σε κάθε χώρο, ειδικά όταν πρόκειται για κατοικίες που βρίσκονται σε αστικά περιβάλλοντα με υψηλή ηχορύπανση, όπου η προστασία από εξωγενείς θορύβους αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Έχοντας πλήρη επίγνωση του καθοριστικού ρόλου που παίζει η ηχομόνωση στη διαδικασία επιλογής κουφωμάτων, η ALUMIL, με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές και τους συνεργάτες της, είναι η πρώτη εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα που δημιούργησε υπερσύγχρονο θάλαμο δοκιμών στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, προκειμένου να ελέγχει και να πιστοποιεί τα προϊόντα της σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Επιπλέον, οι κορυφαίες επιδόσεις ηχομόνωσης των συστημάτων ALUMIL οφείλονται στα ποιοτικά στεγανωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται εσωτερικά και περιμετρικά, στο ερμητικό σφράγισμα των παραθύρων και των πορτών κατά το κλείδωμά τους, καθώς και στην καθοδήγηση που προσφέρει η εταιρεία για τη σωστή επιλογή υαλοπινάκων.

Οι νέες πιστοποιήσεις ηχομόνωσης που έλαβαν τα συστήματα πτυσσόμενων πορτών της ALUMIL είναι ένα ακόμα τεκμήριο της κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας των συστημάτων της εταιρείας, η οποία επιδιώκει την τελειότητα στην πράξη, πρωτοπορώντας και καινοτομώντας προς όφελος των πελατών και συνεργατών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.