ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Τα προηγμένα συστήματά της ταξιδεύουν στο Reading της Αγγλίας!

Η συνεισφορά της ALUMIL στο έργο Foundry Quarter ήταν καθοριστική, με δύο προηγμένα συστήματα αλουμινίου για υψηλές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα.

Το Reading, είναι μια πόλη σχεδόν 70 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου, με πληθυσμό άνω των 300 χιλιάδων κατοίκων που κάθε χρόνο αυξάνεται. Η πόλη έχει αποκτήσει τη φήμη του επιχειρηματικού κόμβου και έτσι προσελκύει συνεχώς νέες εταιρείες και επιχειρηματίες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μεγαλώνουν οι ανάγκες στέγασης και να απαιτούνται συγκεκριμένες λύσεις που θα προσεγγίζουν το ζήτημα στη σωστή του βάση.

Στο κεντρικό τμήμα της πόλης του Reading και συγκεκριμένα σε ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό  κέντρο στην οδό Weldale, που βρίσκεται σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από τον σιδηροδρομικό σταθμό, δόθηκε έγκριση για ανάπλαση των κτιριακών εγκαταστάσεων, μέσω επανασχεδιασμού και ανακατασκευής τους, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο σύμπλεγμα κατοικιών.

Το κύριο όραμα των αρχιτεκτόνων του AWW, που ανέλαβαν το νέο έργο, ήταν η δημιουργία μια κοινότητας με ανοιχτούς και πράσινους κοινόχρηστους χώρους. Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι αρχιτέκτονες για το Foundry Quarter «οι ανοιχτοί δημόσιοι χώροι είναι καθοριστικής σημασίας για το project, όπως και οι κήποι ή οι ιδιωτικές αυλές, που επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάθονται, να χαλαρώνουν και να κοινωνικοποιούνται».

Το κύριο χαρακτηριστικό των κτιρίων που περιβάλλουν το Foundry Quarter είναι το κόκκινο τούβλο. Αυτό το χαρακτηριστικό διατηρήθηκε απόλυτα από το νέο design της κατασκευής και υιοθετήθηκε στο σύνολο των κτιρίων του συμπλέγματος. Τα διαμερίσματα, που πρόκειται να είναι διαθέσιμα μέσα στο 2021 τόσο για αγορά, όσο και για ενοικίαση, είναι ιδανικά για το νέο μοντέλο εργασίας από το σπίτι, καθώς οι εγκαταστάσεις παρέχουν σύγχρονους χώρους χαλάρωσης και δραστηριοτήτων.

Τα συστήματα SUPREME κάνουν τη διαφορά!

Η συνεισφορά της ALUMIL στο Foundry Quarter ήταν καθοριστική. Στο έργο χρησιμοποιήθηκαν δύο προηγμένα συστήματα, ώστε τα κτίρια να ενισχυθούν με τις απαραίτητες υψηλές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα.

Το ένα εκ των δύο συστημάτων είναι το ανοιγόμενο θερμομονωτικό SUPREME S77. Το σύστημα αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτάσεις της εταιρείας για υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης. Το S77 προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση, καθώς είναι πιστοποιημένο για παθητικά κτίρια. Επίσης, παρέχει εξαιρετικά επίπεδα ασφάλειας, ηχομόνωσης και ευκολίας στην καθημερινή χρήση. Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν το σύστημα μια μοναδική λύση για μοντέρνες κατοικίες πόλεων.

Το δεύτερο προϊόν της ALUMIL που χρησιμοποιήθηκε στο project είναι το -επίσης θερμομονωτικό- σύστημα πορτών εισόδου SUPREME SD77. Εκτός από την ενισχυμένη προστασία που εξασφαλίζει, το SD77 συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το σύστημα παραθύρων S77, καθώς προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει αισθητικά το έργο, μέσα από την κομψότητα και την ομοιομορφία του.

Το Foundry Quarter δίνει στην πόλη του Reading μια σύγχρονη λύση κατοικιών. Νέοι επιχειρηματίες και ψηφιακοί «νομάδες» μπορούν να ζήσουν και να εργαστούν σε αυτό, με αρμονία, ασφάλεια και καλή διάθεση. Τα προηγμένα και πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL ολοκληρώνουν το τελικό αποτέλεσμα και προσθέτουν στην εξίσωση υψηλές επιδόσεις και κορυφαία αισθητική, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες στην καθημερινή διαβίωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.